Нормально, нічого особливого, а в тебе? <br> - Та те ж саме, мінет плюс класика. Ну, хоч трохи себе порадувала після тижня помірності! <br> - Ох, і шалава ж ти, Аня, ви там, в університетах всі такі? <br> - Тільки кращі професори доценти! <br> Я не ображаюся на подругу, з Іркой ми чудово ладнаємо з самого її прибуття до фрау Дорт. І вже разом висуваючись в бар, попутно пестить один одного і в такому вигляді вваліваться. Дівчата і адміністратору кілька отетеріло витріщаються на нас. Прояви відчуттів тут явно не прийняті, люди гроші заробляють, а тут ми ... адміністратору придивляється, вабить мене пальцем до себе. <br> - Нагадай, як тебе звати? (Це говориться по-німецьки, наш рідний панове господарі знати не зобов'язані, але, знаючи звідки ми, вирішують, що ця мова нам повинен бути зрозумілий) <br> - Лотта ... <br> - Не так енергійно, Лотта, клієнт в захваті , але тебе так надовго не вистачить! <br> - Дякую Вам ... <br> - Можеш називати мене просто мадам або мадам Ван Тромп! <br> Я удостоєна привілеї поцілувати ручку пані, і відчалюю до стійки. І під час. В барі раптово стає дуже тісно від цілої юрби чоловіків. Всі вони збуджені, від них міцно пахне тютюном, алкоголем і морем - морячки зійшли на берег. Додумував це вже на ходу. Мене одразу підхопив за дупу один з цих орлів, а до нього тут же приєднався другий, він прямо на ходу оцінив ступінь вологості моєї дірочки і аж прицмокнув. Вони раптово розплачуються і мало не по повітрю тягнуть мене в нумер. Позаду у каси вже чисто-руська, я б навіть сказала - радянська тиснява, з якої слідом за мною вивалюється Иришка з якимось мореманом. <br> І ось ми вже в нумері. Не пам'ятаю тільки, двері при цьому відчиняли, або ми прямо крізь неї просочилися? Я вже абсолютно вільна від одягу, і один з цих бравих хлопців, не витрачаючи часу на прелюдії й балачки, підхоплює моє стегно. Слухняно задирають ніжку. Ах, він хоче і другу ... Так мене ще не любили! Морячок, піднявши мене на руки, насаджує мою кицьку на свій торчун. Ось це так, а я думала, що таке тільки в порнушке показують. Обіймає його за шию і починаю освоювати свої надра її палицею. А палиця хоч куди, не те, що попередня! Дуже цікаво виходить. <br> Ой, що це! Освоюючи нову позицію, я зовсім забула про другий відвідувача, і він сам нагадав про себе досить однозначно. Кількість, нітрохи не поступається тому, на який насаджений моя дірочка, різко вривається в її напарницю. Тепер мене обробляють і в пізді, і в попові. При цьому мужички згідно піднімають і опускають мій зад, то насажівая, то знімаючи мене зі своїх стовбурів. Я чим можу - допомагаю їм. Як здорово! Мої очі закриті, здається, я знову кричу, а в цей час два чудових хуя, здається, ось-ось будуть нанесені тонку перегородку між моїми анусом та піхвою. Ну, давайте, милі, будь ласка, не зупиняйтесь! <br> Раптово мене знімають з так полюбилися мені членів. Чорт! Що, вже все? Ой, ні, просто хлопчики вирішили змінитися. Тепер я на руках і колу другого мого візаві, а перший врізається в розроблену задню дірочку. Чудові гойдалки поновлюються. Ось тепер точно полечу! Все, вже ось-ось! А-а-а-а-ах! І мої повелителі і благодійники теж розряджаються. Їх стовбури якийсь час пульсують в мені, вивергаючи цілющу сперму, потім мене опускають на підлогу, і залишки цих Ніагара спрямовуються мені на обличчя і груди. Все, що встигаю, облизував, давно я доппаек не отримувала! Щоб він був рясніше подрачіваю обом морським вовкам ... <br> Ого! У них знову встає! Тобто встають. А котра година? Так, час ще є, швидше, милі, поки не почалося, вдуйте до мене ще! <br> Я стою в горезвісній колінно-ліктьовий позиції (а простіше - рак) на так і не простеленій ліжка, а хлопці енергійно обробляють мої стражденні дірочки . Схоже, ми всі з цього однаково скучили. Давайте, хлопці, ще, ще, ще-о-о-оу! Ох, знову кінчаю. На цей раз обидва члени своєчасно переміщуються мені в рот, і ні краплі цінного продукту не йде дарма. Усе мені в рот і в пельку! Стійте, не поспішайте, ще оближіть! Ось так, ось так, і ще тут ... Das ist fantastisch! <br> Розлучаємося з почуттям глибокого задоволення один одним. Швиденько наводжу красу і повертаюся до бару. Мадам Ван Тромп дивиться на мене з непідробним подивом. <br> - Дитинко, ти просто чудо. І твоя подруга теж. Ви народжені для борделя! <br> А то ми з Іркой не знали! <br> - Так мадам! - І мимоволі роблю кніксен. І це тільки в панчохах і ліфчику, ось видовище! Мадам і колеги в повному захваті. Цю ж сцену застигають парочка нових відвідувачів, тільки що зайшли, і якось дивно озирається. Вони явно чогось хочуть і не менш явно соромляться. Щось це мені нагадує! Ах, мого незабутнього завкафедрою, якого я настільки хвацько обслужила у фрау Дорт! <br>  Втім, не до спогадів. Раз