дивлячись мене, обидва знову прийшли дружно спрямовуються до стійки. Схоже - наввипередки. Ой, та я ж сьогодні їх бачила з однієї з екскурсій. Чи не земляки чи? Пам'ятаю, пам'ятаю, обидва пялілісь, і очі були на рідкість блудливого. Ну, давайте, козлики. Ви разом або по черзі? Схоже, один одного вони соромляться, і кожен хоче мене трахнути одноосібно. Першим встигає доскакати довгий вусатий брюнет з здоровенною лисиною і смутній очкастий фізіономією. <br> - Good evening, Lady! <br> - Good evening, my honey! <br> Ну ось, доведеться зараз ще побутовим англійською займатися! А акцент у клієнта явно чи то тамбовський, чи то рязанський. Ніжно беру його під ручку й, відповідно до традиції, пропоную випити. Той юліт. Зрозуміло, на дівку грошей викроїв, а на випивку боїться, що не вистачить. Та і приятель-співвітчизник, якого він обігнав, тут же, як німий докір. А ні, співвітчизника бадьоро прихопила Ельза (тобто Свєтка) і вже щосили його клеїть. Аборігенкі цього дивовижного закладу зовсім очманіли від нашої прудкості. <br> Так, як тут ну my honey? Затискаємо чарочку дівчині? Гаразд, чорт з тобою, підемо ебаться! Ой, як він церемонно мене конвоює, мов молоду, право. А ось дружок його зі Злодійською борідкою явно не промах. Виходячи бачу, що він ненав'язливо і зі знанням діла лапа Светкини стегно, посмоктуючи щось з келиха. Орел! А мені, ось, схоже, дятел тужливий дістався. Які очі у нього були, коли він свої євро з гаманця витягав біля каси! <br> Ну, ось ми і в нумері. Двері зачинилися, і клієнт вже відверто розглядає мене, видно, як тремтять лапки, але зачепити боїться. І сказати що-небудь. Ну, гаразд, ми сюди прийшли ебаться, або на кастинг? Швиденько звільняю свого козлика від окулярів (у мене і так все прекрасно видно, а що погано видно - можна мацати), плаща і піджака, боже, він ще й у краватці! Коли починаю його знімати, цапок виявляє ініціативу. Він, нарешті, наважився несміливо доторкнутися пальчиком до однієї з моїх не найгірших у світі цицьок. І дурник, сміливіше, адже сплачено! Беру його руки в свої і допомагаю краще відчути всю красу моїх молочних залоз. Ось, ось так, це набагато краще! <br> Козлик звільнений від краватки, а його головний розумовий орган уже звільнений з тісного полону штанів і трусів. Він дуже навіть і цілком! Ну ко, які ж ми на смак? М-да, руссо туристо, банні дні тільки по суботах, а сьогодні, що характерно, середа. Запашна, аки бомж ... І це смердючий так збуджує! У мене вже тихо зводить стегна. Швидше, на коліна перед нашою красою, пестить ручкою, язичком її за голівці, за вуздечці акуратненько, самим кінчиком. Тепер пройдемося вуздечки від вниз по стовбурі. О-о-о-о, як здорово! Здається, мужику, прироблену до цього чудовому хую, теж подобається, він щось там бурмоче. Так, подрачіваем, подрачіваем і губками пестить голівку. Тепер глибше, за щічку і ще раз попестити язичком! А він взбухает, росте! Чудово! <br> І що це я чую? Ой, "ще, миля, ще!" А я зупинятися поки що й не збиралася. Давай, терпи козак! А йому вже не терпиться, під смак увійшов (хоча ні, у смак то я увійшла, а йому просто поравілось), вже мій потилицю долонькою підштовхує, в глотку, значить, трахнути хоче. Та боже ж мій! Але тільки ще й нижче! <br> Продовжую доставляти собі і свій видобутку максимум гострих відчуттів, але ось відчуваю, що він близький до розрядки міжнародної напруженості. А як же моя кісонька?! Всі, вистачить орала, сер, займемося класикою. Геть з рота, лягай, милий, далі Лотта все сама зробить!. У який раз за сьогодні вспригіваю на чоловіче пузо і акуратненько беру його хобот своєї норочкой. Тільки резиночку одягнемо. Ось цю, з гофре ... Ось так. Зараз пострибати. А-ах! А-а-ах! А-а-а-ах! А-а-а-а-а-а-а-х! Уф-ф-ф-фa / / / <br> Знесилена валюсь прямо на нього, а цей сластолюбець, ледве дихаючи ... починає мене лапати. Та ще й коментує мій моральний вигляд. Думає, по-російськи дівка з голландського борделя не зрозуміє! Що ми там белькочу? <br> - Ах ти повія, ах ти курва! О-о-о, які в тебе сиськи! У-у-у, поблядушка! Ой які стегна, с-с-сучка! Бля-а-а-Адь, а яка дупа! У неї б тебе навернути! <br> Остання пропозиція здається мені цікавим. А пуркуа б не па? Чим попа гірше ротика і пісечкі? Вона цілком гідна ще одного члена! А як він, цей член, я адже над ним непогано потрудилася, ще не встане. М-да-а-а-а, як усе запущено ... Але надія щось є, вона завжди вмирає останньою. Ну-ка, скільки у нас часу? Нічого собі, куди ж я так, власне кажучи, поспішала. Тоді спробуємо ... <br> Над незрозумілими матюгі та сумнівні компліменти тілом копошиться маленька працьовита Лотта. Ручками, губками, язичком, зубками тимчасово опалий член знову приводиться в робочий стан. У пору цитувати незабутню фразу з "Яскраво-червона квіточки": "Ти устань, мій серцевий друг!" Але, не до заклинань тут. І не до цитат. Рот у нас зан