А, ось чому, мій клієнт захлинаючись, мало не бризкаючи слиною починає мені щось лопотіли про своє хобі. Здається, історією кораблебудування захоплюється, розумні книжки читає в рейсах, а в проміжках бродить по корабельних кладовищ та архівів і будує модельки своїх коханих пароплавів. Як тільки він заводить цю шарманку, всі морячки, вхопивши оберемок своїх пасій телепортується в нумер. Видно, дістали їх уже такі бесіди. Мене, що характерно, теж, хоча я слухаю лекцію про забутих і знаменитих пароплавах всього п'ять хвилин. Ось козел, він що сюди, погомоніти прийшов? Я свої лекції давно відслухати, сама викладала, досить з мене, пора ебаться! <br> Підхоплюють свого лектора під ручку, і, роблячи вигляд, що глибоко зацікавлена в його гучних виливів, ненав'язливо волоку його в нумер. Так, ще трохи, ще ... Господи, в останній раз ось так я затягували в парадне цілуватися одного милого Зубрилов на першому курсі. Тільки той зуділи про німецьку фонетиці, а мої плани далі обжимання і поцелуйчіков тоді не йшли. М-да ... <br> Ось ми й дома. Ну, давай милий, побухті. Де тут у тебе твій швартується або, як його, причальна тумба? Ах, Кнехт! Так, так, так, так, так. Дістати його з ширіньки і починаємо ніжно обробляти. Ну кА, як нам поцелуйчікі в головку, вуздечку, а тепер спустимося від вуздечки по цій щоглі до яєчкам. А тепер ніжно-ніжно, самим кінчиком язичка у зворотному напрямку ... Ах, який ти запашний. Ех, <br> Я смоктала нещодавно <br> У Степана Савича. <br> Він на вигляд холененькій, <br> А на смак Солоненький ... <br> А тепер тебе ми подрочити пальчиками і губками, губками. І знову язичком, і глибше тебе впустимо. Ч-чорт, відрижку від його рому протилежного! Продовжуємо наш мінет. Що там з пароплавами? По-о-ось, вже заговорили про зрозумілою, про те, що мила панночко чудесно ссе хуй. Так, панночка смокче чудово, і їй це заняття, прошу зауважити, вельми навіть і подобається. Ось так! Ось, у тебе вже прямо як флагшток варто! Або навіть як труба якогось Титаніка! <br> Дивно, звичайно мої оральні ласки призводять до того, що клієнтові хочеться засадити глибше мені в глотку, для чого вони починають притискати до себе мій потилицю, а цей морж свій бушприт мені в рот суєт , підмахували, а рукам волі не дає. У чому ж річ? Ах ось воно що, чукча читач! Цей ерудит з сейнера, поебивая мене в рот, вхопив мій фотоальбомчік і на всю вивчає Лотто фотографічну у всіх мислимих і немислимих позах, забувши, що оригінал, взагалі-то, йому хуй смокче. Більшого цинізму я ще не зустрічала! <br> Гаразд, бібліоман хренов, вистачить на фотки вирячитися, ось вона я! <br> Вилучають альбом, цей монумент Валю на ліжко і швиденько звільняю від зайвих деталей гардеробу. Попутно всіляко бойовий об нього та демонструю йому всі принади моєї, ну право, зовсім непоганий фігури. І це оцінено. Моє земноводне оторопіло вирячився на мене, звіряючись з розкритим альбомом і з якимсь священним захопленням тицяє в мене пальцем <br> - Сільвія Сайнт! <br> Так, це я вже чула від свого колишнього тиждень тому. Вони що, ці мужики, все на цій повія повернулися? Я, це я! Гордо стаю перед ним в одних туфельках в півоберта, руки закинуті за голову, лобок вперед <br> - Ні, Лотта! <br>-Лотта ????< br> Але він, схоже, повторює чисто механічно, а оченята - то на мене, то на альбом, і слинку з куточка рота ... Ага, і лапки мимоволі сіпнулися спочатку до альбому, а потім до мене. Бери, дурник! Тут все твоє! При такому члені, як у тебе, з мене треба плату брати за користування. До речі, про користування ... <br> Цікаво, як там трахкає ця Сільвія, яку всі знають? А Лотта почне з пози наїзниці. Саме у нас популярне. Стаю над розплатаним вусатим китом і плавненько опускаюся на щоглу його. Ось так, не поспішаючи й глибше, глибше, глибше ... А тепер також потихеньку тому. А тепер знову наніжемся. Плавно підмахували, з кожним разом насажіваясь все глибше і щільніше, і випробовуючи все більше задоволення. Мимоволі руху мої стають все частіше, грудей вже не мірно здіймаються, а весело стрибають, а за ними скаче божевільний погляд моєї живої сексмашіни, вібратора-термінатора. Що, подобається, то-то ж! А-ах, а-ах, а-ах, ще, ще, ще! Ось так! А тепер поміняємо позицію, сядь, будь ласка, котик, як на цій картинці. А Лотта як і раніше посидить на твоєму чудовому кілочку. І поскакали! ОФФ! ОФФ! ОФФ! Що, ти хочеш, щоб я розгорнулася, так, будь ласка, тільки продовжуй! ОФФ! ОФФ! ОФФ! А-ах, а-ах, а-ах, ще, ще, ще! Дивіться-но, вже вкотре мене сьогодні трахкають, а все не набридло, навіть навпаки. Зовсім скурвилися, найдорожча Ганна Володимирівна. <br> А, що, любий, ти хочеш стоячи - будь ласка! Стою задерши ніжку в майже бездоганному шпагаті, її одержувати могутня лапа мого шкіпера (або хто воно там, старпом, штурман, боцман, Кацман?), А мою милу кісоньку у всю хвалить агрегат завдовжки близько двадцяти п'яти сантиметрів, а то й більше. Хо
голі содати в лазні
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1