рошо, хоч параметрів малятка Генріха цей жеребець не досяг. Ось тоді б мені довелося важко. А так - тільки себе хвалять. Тепер він підтримує мене за стегна та майже розлючено насаджує мене на своє знаряддя на вазі. Фактично, він зараз дрочити себе мною. І це так приємно усвідомлювати і відчувати! Я ніби вся перетворилася в одну величезну вагіну для цього красеня-члена! Ой, що це! Він знімає мене з себе, ставить обличчям до стіни і дотрахівает вже в цій позиції. Я вже давно візу, їжу, ричу, ридаю, а звук, який я видала в найвідповідальніший момент, не опише жоден фонетистів, зоолог чи композитор. Букви та ноти для такого ще ніким не придумані. Цей нарвав теж вивергає голосно щось Ревіння і, хвала йому, підхоплює мене на руки і зі мною валиться на ліжко. Тому що, закінчивши, я валюсь з ніг, мов підкошена. Ф-ф-ф-ух-х-х! <br> Лежу без сил, а поруч шумно ганяє повітря гігантськими зябрами цей гігантський кальмар. <br> - Lotthen, danke! <br> - Bitte, meine liebe! < br> Так-а-а-а! <br> Він встає, оглядається. До речі, а котра година? Ого, у нас ще чверть години. Швидко ми один одного обробили ... Втім, навряд чи в нього є сили продовжувати ... Що-о-о-о-о! Він робить недвозначну заявку на ще один мінет! Ну, гаразд, добре ну, Лотта завжди готова. Навіть коли вже зовсім готова ... Тільки, якщо можна, милий, тепер понад будеш ти. Ой, спасибі, якраз те, про що я мріяла. Лежу поперек ліжка, закинувши голову назад, а мій Ромео смачно трахкає мене своїм десятідюймовим пенісом до рота. І пеніс цей знову набрякає, міцніє, ах, який він величний! І куди це його з моєї глотки вилучили? І навіщо він ставить мене левретки? А навіщо мастить мій анус анальної мастилом? Wow! Він же хоче поиметь мене ще й в попку! Точно! Його торпеда поволі і невідворотно вторгається в надра моєї чудової круглої, пружною і білосніжною попки. Вона обережно просувається все глибше. Що він там шукає, стежку малятка Генріха або скарб острова Монтекрісто? Схоже, не знайшов, відходить. А тепер вертається, притому глибше. Ну що знайшов? Ні, знову йде ... Знову повертається. Треба допомогти, всім істота прагну йому назустріч. Знову він іде, а я знімаюся з нього. Ні, не до кінця, знову наближаємося. І ще, і ще, і все частіше, і все швидше. Його руки на моїх стегнах задають темп, та про те насаджує мене на свій таран, як метелика на шпильку, то стягує тому. Волами нокаутувати кайф, хоча в попі відчувається й певний дискомфорт, аж надто великий його бур. З очей бризкають сльози і я кричу ... А він теж чогось вивергає. Та це якась пісня. Тільки я її зовсім не зрозумію (потім я дізналася у місцевих дівчаток, що клієнт мій, трахкаючи мене в дупу, виконував старовинну піратську баладу). Давай, давай давай мій Лоенгрін! Завітай мою шоколадну фабрику! З усіх сил підмахували йому, він у свою чергу довбає мою задню каліточку все частіше і, хоч як це дивно, глибше, хоча його яйця вже давно смачно влипають в перешийок між моїми дірочками. Ну ось, зараз, зараз точно полечу, зараз, давай, давай, а-а-а-а-а-х! За доброю традицією кінчаю синхронно з клієнтом і знову валюсь на койку. Ось це він дає! Ай да Рибачок, ай так лангуста! <br> А лангуста вже омиває спітнілі тілеса в душі і, по-дружньому пошлепав мене на прощання по попці, убуває. Якийсь час лежу без сил, хоча треба йти працювати. Адже можуть й покарати за недостатнє старанність лінивого сексрабиню. Добре б, звичайно, по колу пустили, це не страшно і навіть приємно. А якщо поб'ють? З дитинства не люблю болю ... Все, сповзаю з ліжка, дещо як підмивати, подмалевиваюсь. Одягатися лінь. Натягують червону мереживну подвязочку на праву стегно, червоний бюстгальтер, з якого вивалюють всі свої численні сиськи, і підходять за кольором танкетки. Треба жити, треба йти вниз. <br> виповзаю. Сідаю біля стійки, і за наказом мадам Ван Тромп, яка чудово бачить мій стан, бармен наливає мені склянку коли. О-о-ох! А то я вже зовсім засохла зсередини. Прямо, Сахара ходяча. Або Калахарі. <br> Клієнтів поки немає, і я просто відпочиваю. Зо мною у барі в основному місцеві дівчинки. Нарешті можна придивитися. Всі вони в основному великі, міцні і в порівнянні із моїми колегами із закладу фрау Дорт в цілому постарше. Заговорював з сусідкою. Слава Богу, вона розуміє мій, а я її німецький. А після другої чарки коньяку я вже розумію і по голландськи ... <br> Виявляється, що Гена, моя сусідка, працює вже півтора десятка років і почала в 16. І робота її цілком задовольняє. Краще за все, на її думку, тут і зустріти поважну старість. Як її мама. Що? Так, її матінка теж була повією. І бабусі з обох сторін. Цілком пристойна професія, спокійна, цікава, приємна в усіх відношеннях. І тут половина дівчат такі ж потомствені ударниці ліжку. Решта заробляють на навчання або на придане або їм просто скучно. Особливо заїжджим шведка. Що, не ображають чи клієнти? Та як вони можуть, а закон
найбільші груди
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1