Прокидаюся пізно на самоті. Знову все ниє. Але треба жити. І є страшенно хочеться. Реанімують душем і таблеткою якогось Антипохмелин з аптечки, наводжу в порядок зачіску і фізіономію, накидає халат і спускаюся в їдальню. За столом Віка, Світла і Галя. Теж сонні, суботник вдався.
- Аня, приветик!
- Привіт, щось вас обмаль. Що, все ще сплять або намагаються ніжки звести після трудових подвигів?
Виявляється, наші богобоязливі Рената, Лора, Еріка, Сільвія, Шамоні і Марго пішли до церкви. Мілен, Карла, Герда і Інесс теж. Фань, Люся і Калина сплять. А польських дівчаток з раннього ранку в терміновому порядку перевели в якесь інше заклад. Так що у жердини мене тепер будуть навчати Галя і Лора. І ще очікується свіже поповнення. Ось так, все тече і змінюється.
Якраз до кінця нашого сніданку повертаються наші милостиві католички, протестантки і православні. Вперше бачу їх одягненими. Так дивно, все в строгих охайних костюмах, обов'язково в спідницях, сербіяночкі наші закутані в хустки. Ах! Везе їм, у місті побували. Нам російською та українкам це не світить, матрьошка вихід за межі борделя суворо заборонено. Та й хто б мене до церкви відпустив, атеїстка в третьому поколінні. Всі чудово бачили, що хреста я не ношу. Як і Свєтка. Дівчата діляться враженнями від прогулянки і від служб, на яких були, порівнюють, що проповідували патер й батюшка. Віка вже дізналася про другий візит наших двієчників і цікавиться подробицями. Розповідаю. Віка співчуває мені і радіє, що була зайнята. Її по черзі ангажували браві хлопці з бундесверу. Пригадую сентиментального Пауля. Везе ж декому ... Хоча, чесно кажучи, вчора мені було зовсім не погано, от тільки втомилася.
З'являються фрау Дорт з фрау Кларою. Вигляд у них донезмоги офіційний. Нам прочитана нотація на тему "Хлопці, давайте жити дружно", особливо це стосується нас, матрьошок. Нам пояснюють ще раз, що якщо ми будемо сваритися і погано себе поводити, то швидко опинимося в закладах набагато менш упорядкованих і гуманних. А щоб ми краще зрозуміли, куди можна загриміти, до нас будуть переведені дівчата саме з таких місць.
Новенькі з'являються через години півтори. Їх вводять міцні хлопці, кожну під руки ведуть двоє. У дівчат зав'язані очі, на них плащі. Коли плащі знімають, виявляється, що під ними нічого немає. Їх троє, і всіх відрізняє худоба, у одній на спині слабо видно темні смужки, в іншої на щоці ретельно припудрених синяк. Дізнаюся дівчину з синцем, це її мені показувала Клара, переконуючи стати повією без опору. Здається, вона з Одеси. Рухи новеньких невпевнені, в поглядах напруга, переляк і ... радість. Мабуть, обстановка заклади фрау Дорт їх приємно здивувала.
Тут же при нас ще один громила, який увійшов за ними, звертається до них
- Слухайте сюди, сучки, вас перевели в пристойний будинок, і ви повинні вести себе відповідно. Будете виебиваться як раніше - повернетеся назад, туди, де були. Крім того, у нас замовлення на біле м'ясо з Ізраїлю, там ще й гірше буде. Так що дивіться мені! - Він трясе кулаком і віддаляється разом з іншими качкам.
Дівчата злякано туляться в центрі зали, дивляться спідлоба. З'являється фрау Клара.
- Дівчата, це Ірма, Хільда і Лізхен. Розведіть їх за вільними кімнатах. І, як то кажуть, прошу любити і жалувати. Думаю, вони будуть спокійніше тих, хто сьогодні відбув.
Ведемо дівчат по кімнатах. Вони явно залякані, смикаються при кожному нашому різкому русі, дотику, гучній слові. Злегка пожвавлюються, почувши російську і українську мову. Але говорити бояться - у борделях, де вони працювали до цього, дівчаткам спілкуватися не дозволяли зовсім. Вони бояться, що ми провокуємо їх. Тим не менше, дізнаємося, що Ірма з Росії з-під Ростова і її звуть Олена, Хільда і Лізхен - одеситки Оксана та Іра. У записі я бачила Іру.
Кімнати і все, що в них знаходиться, приємно здивували новеньких. Вони поспішили помитися одягнутися. Хоч у нижній білизні - але не зовсім голяком, як вони працювали раніше. Запакувати ще й у халати, вони зовсім підбадьорились. За вечерею, влаштованому спеціально заради них раніше, їдять і п'ють жадібно з оглядкою. Видно, що тримали їх явно в чорному тілі. Вино, принесене Мілен і Сільвією, злегка розв'язало їм мови. Всі вони потрапили сюди приблизно також, як і я. Олена їхала працювати офіціанткою, Оксана і Іра - підробити танцівницями, удома вони підробляли в стриптизі. Всіх фірми по набору "молодих жінок для роботи за кордоном за пристойну винагороду" направляли в одну і ту ж контору, де з ними проводили бесіди, подібні тій, яку зі мною провела фрау Клара. Тільки дівчата виявилися менш згідливі. Тому їх били, гвалтували, а звідти розкасувати по дешевих публічним домівках. Тут вони повинні були оплачувати харчування та проживання зі своїх заробітків, які були набагато нижчі, ніж у нас (30-50 євро з клієнта), та ще більшу частину цих заробітків у них відбирали. За будь-які провини - били. У закладі, де працювали Олена та Іра били ще й просто для
лиже клітер жінки
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-06-22 01:15:03
Страница: 1