профілактики. Крім клієнтів вони повинні були безкоштовно обслуговувати охоронців і качків, привозили нових рабинь.
- Ірочка, сонечко, ніж тебе тоді били Отто і Готліб?
В очах її страх і відраза
- Мішечки з піском. Вони слідів не залишають. А потім ще ця псина ...
Так, пощастило мені з першим місцем роботи за новою спеціальністю.
Намагаємося заспокоїти й потішити новеньких. Кінчається тим, що Галка і Калина потягли з собою Оксану, Люся і Світу - Олену, а Іра опинилася в одному ліжку зі мною і Вікою. Ірка виявилася дуже ніжною і вдячної дівчинкою. І тіло в неї, не дивлячись на двомісячне голодування, просто чудо. Поки Віка, ніжно пестячи її грудей, цілується взасос, я пристроювати між ніг і спрямовує свій язичок до Іркіному персика. Він рожевий, ніжний і солодкуватий на смак. Атакую його кінчиком мови, і наша нова подруга млосно стогне. Продовжую ласки, а воно то розводить, то зводить напружившись стегна і гладить мене по голові. Спасибі, мила, я хочу, щоб ти скоріше забула попередній кошмар. Ну, давай, давай, ще! З радісним схлипуючи вона кінчає.
Господи, вона хоче мене віддячити тим же манері. Тепер уже її язичок панує над моєю дірочкою, а я пестять свої напружують грудей. Тепер вже Віка своїм язичком обробляє Іркіну кицьку. Здорово! Кінчаємо "на брудершафт" і вдвох кидаються на Віку. Тепер вона стогне і корчиться в очікуванні оргазму, поки в ній вужем крутиться Ірінін язичок, а я, вставивши в себе подвійний фаллоімітатор, обробляю її попку. Анал наша аспіранточка дуже навіть вітає!
Ну от і познайомилися, пора збиратися на роботу. Розбрідається і знову зустрічаємося в залі. Чекаємо.
Першим є гер Шульце і без довгих розмов тягне у нумер улюблену наречену. Вони перешіптуються і хихикають. Потім клієнтів стає відразу багато. В основному знову герої бундесверу. Троє з них беруть мене, Інесс і Фань і ведуть у зелену спальню.
- Солдати бажають Інтернаціонал!
У спальні, випивши для початку коньяку, влаштовуємо на прохання глядачів сеанс стриптизу, що переходить у лесбіс-шоу. Мої напарниці - професіоналки високого класу. Я сама від себе не очікувала таких успіхів у роздяганні, всі їх досвід, вправність і кураж. При цьому Інесс і Фань - дві протилежності. Кубинка пристрасна, очі напівзаплющені в екстазі, губи щось шепочуть, роздягаючи нас, вона попутно встигає і приголубити, і поцілувати, і пограти кінчиком язичка у вушку. Фань абсолютно безпристрасна, на злегка навіть сонному личку ніяких емоцій. Але як спритні її руки. І губи. І язичок. Як вона може ненароком притиснутися всім тілом і провести по твоїй спині і грудки, і животиком, і гладеньке поголеною пісечкой! Ну, і я постаралася не відстати від них. Роздягнувши друг-дружку, ми так злилися в екстазі на килимі, що у наших кавалерів щелепи поотпадалі, вони забули, що й самі ебаться прийшли, а не дивитися. Я, до речі, теж.
Але Інесс і Фань чітко пам'ятають свій борг. Голосно і радісно закінчивши (це ми з Інесс, Фань тільки лагідно зітхнула в самий відповідальний момент), ми спрямовується до чоловіків. Тепер ми Різдвом їх. Знову набутий досвід і кураж від нашого божевільного подання дозволяють мені так надихнути ліпшого під руку воїна, що той ледь не кінчає задовго до зняття останнього носка.
Ну ось, тепер ми всі голенькі. Тепер, хлопчики, ми вам посмокчу і подрочити. А щоб не нудьгували, будемо мінятися парами. У результаті в найкоротший термін кожна з нас вже знала на смак і колір всі три члена. Ну, що, всі готові? Все!
Мене розкладають в місіонерській позі, праворуч Інесс сідає на свого арійця в позу наїзниці, а ліворуч стає на рак Фань, її партнер бажає увійти ззаду. Всі три хлопчики трудяться з належним ентузіазмом, дарма ми, чи що намагалися? Ми підмахували з усім ще не розтрачений за ніч ентузіазмом. При цьому ми з Інесс голосно і радісно стогоном, Фань тоненько, але вельми сексуально охає. Це дуже заводить наших самців. Цікаво, хто ж прийде до фінішу швидше? Ніхто, представниці білої, жовтої та чорної рас довели своїх партнерів до кончини одночасно.
Втомлені, але задоволені, представники німецької вояччини розкидаються на ліжку в мальовничих позах. А нам відпочивати не можна. Ми на роботі. Губками, язичками, ручками наводимо їх знаряддя в бойову готовність. Ось Інесс починає дрочити довірений їй член, затиснувши його між грудей, а Фань - між ступнями. А що ж придумати бідної Лотте? Сьогодні я не заплела косу, моя білява пишна грива готова до послуг. Про неї призводить в остаточно працездатний стан свій агрегат мій вікінг. І знову кожен хоче спробувати і цицьок Інесс, та гриви Лотто, і чарівних пяточек Фань. Так що снуем по Сексодром, обслуговуючи всіх по черзі.
Але в цьому безладі простежується залізний військовий порядок - орднунг. У рот вже давали, в кицьку ебалі, сиськи, волосся й п'яти пробували - тепер настав час приступати до анал. Будується на ліжку в дві шеренги. Ми - на рак, наші завойовники ззаду на колінах. Ось надіті презервативи, наші дірочки змащені, пуск
голі дівчата на природі
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-06-22 01:16:02
Страница: 1