У моїй попі розмірено і неминуче рухається туди-сюди член армійського зразка. Ой, куди це він? Ах, зміна варти. Отже, в моїй попові розмірено і неминуче рухається туди-сюди вже другий член армійського зразка. Нітрохи не гірше першого. І вже починає набухати.
Знову зміна варти. Мене довбає вже хуй № 3. Це зовсім майже готовий. Я теж. Ось, зараз, ще трохи, є! Хор стогонів свідчить про те, що знову все закінчили синхронно. Клас! Знову панове військові відпочивають, а люблячі повії смокчуть. І дрочат. У хід знову йдуть волосся, сиськи, ступні. Я вже спробувала і те, і друге, і третє. Мені більше сподобалося працювати грудьми. Заодно і себе в тонусі підтримуєш.
Хлопчики вирішують перевірити представницю кожної з трьох рас на витривалість. Я - перша. Раз так, начіпляв офіцерську кашкет. Вони мають мене втрьох, як допіру мої двієчники. Знайшли чим здивувати! Намагаюся витягти з цього максимум задоволення для себе, не забуваючи, втім, про задоволення для клієнтів. Судячи з їхніх сопіння, гарчання і слюнопусканію, вони задоволені. Ну і мені добре. Два пеніса синхронно ходять в моїх попі і кицьки, масажуючи їх і один-одного, а третій окупує мою горлянку. Вони пестять всі доступні їм частини мого грішного тіла. Ну, про що ще можна мріяти. Давайте, хлопці, і нехай це свято траха не кінчається. Ой, ні, зараз закінчу, кінчаю, скінчила. Ой, вони все продовжують. Знову зараз закінчу. Вони, здається, теж. Точно! Голосно і дружно кінчаємо.
Тепер можна і вмирати! Але не можна. Допомагаю дівчатам знову підбадьорити кавалерів. Ух ти, знову вийшло! Тепер відважна трійця має в усі отвори нашу кубіночку. Чи це Інесс їх має всіма отворами? Дуже схоже на те. Як вона підмахували! Цікаво, як виглядала я? Ні, точно, так я б не змогла! Ось вони напружилися, по тілах чоловіків струменіє піт, Інесс - сухенька. Ось гучний чотириголосний стогін. Готово!
Інесс злазить з клієнта і починає тут же йому смоктати. Пора і нам з Фань за справу. Ну-ка, ротиком, а зараз сиськами, мені так сподобалося! Ось, ось, ми і готові. І сусіди теж. Тепер над трьома членами чаклує Фань. Як вона вібрує, капає на них. Як мрійливо звузилися її і так вузькі очі, як втягуються щоки, обробляючи глибоко впровадилися в рот член. Все це відбувається ніби неквапливо, знехотя, але мужички вже знову спітніли, а нашій майстриня хоч би що. Вперед-назад, вгору-вниз, втягнула, випустила. І при цьому вона тоненько мукає щось дуже ніжне і екзотичне. А мужики вже тільки хриплять. Ось їх руху частішають, зойк! І Фань завмирає серед навалилися на неї і відразу обм'якнув спітнілих чоловічих тіл.
Вони лежать без сил, і нам дозволено просто полежати. Чоловіки періодично вдячно пестять нас. Ми значно більш енергійно пестить їх. Потім під керівництвом Фань приступаємо до масажу. Чоловіки умиротворено похрюківают. Прийшли до тями.
- Дівчата, ви всі - найкращі, ви богині, валькірії! - Сіпіт один з них
- О, так! - Вторить йому інший.
Третій лише згідно пустив сльозу.
Ого, та ми вже три години тут розважаємося! Хлопцям пора в казарму. Разом приймаємо душ, і тут пожвавішавши воїни не забарилися поиметь нас в останній разочок вже стоячи біля стінки. Тут же і підмиває на очах шановної публіки.
Наші герої знову вдягають форму, розплачуються, клацають каблуками і убувають в місце розташування частини.
Фань і Інесс дивляться на мене з цікавістю.
- Лотта, та ти молодець, де ти всього цього навчилася? - Це перше, що я чую від Інесс.
- Лотта, ти ж зараз не працювала, ти жила! - Це резюме Фань.
- Боже, дівчинки, та ви що, мені до вас рости й рости. Я зараз обзавідовалась! - Це моя природна реакція. Але Інесс і Фань продовжують дивитися на мене з повагою. Як втім, і я на них.
Переодягаючись у своїй кімнаті, я збагнула, що Фань дуже тонко зрозуміла мене. Я дійсно не працюю тут, а отримую задоволення від усього, що відбувається. Мені подобається бути повією і трахатись самим різним чином з купою незнайомих людей і отримувати за це гроші. А ще мені подобається дивитися, як різні мужики трахкають моїх подруг самим невимовним чином. М-да приємно це усвідомити, доживши до двадцяти восьми, захистивши дисертацію і ставши доцентом вищої школи. Вчасно я вирішила підробити за кордоном.
Вдягаю мій червоний прикид і спускаюся в залу. На подіумі біля жердини Ірина в стрінгах, що ледве прикривають лобок, формених панчохах і танкетці. Навколо розкидані інші нечисленні деталі її туалету. Якраз у момент моєї появи вона звільняється від трусиків, лунають оплески, і її веде в бар якийсь товстун, традиційно притримуючи за попку, що виписував вісімки.
На ходу цілу в щічку Сільвію, яку веде наверх якийсь інший дядько. Вона встигає погладити мій лобок. Здаю виручку. Фрау Дорт досить щипає мене за щічку і видає три жетони.