Ой, спасибі за рекламу. Мене з двох сторін чіпляють під руки двоє немолодих панів незвично східного вигляду. Вони схожі не на місцевих бюргерів, а на Азері з нашого пріснопам'ятного По-ського ринку. Намагаюся відвести їх до бару. Господи, точно сини ісламу! На ламаною німецькою мені пояснюють, що мусульманам шаріат не дозволяє пити вино. Тут же згадую свою студентську пору, коли мої студенти з Адигеї та Азербайджану найкращим чином обходили заповіти Мухаммеда.
- Панове, але ж Аллах заборонив вам вино, але не горілку? Чи не хочете шнапсу?
Ідея схвалена, мало того, шнапс охоронці ісламських традицій заглянцевалі пивом. Про нього в Шаріаті, начебто теж не йдеться. Ну ось, тепер наверх. І ще пляшечку візьмемо, щоб покірною рабині славних панів було не соромно. І не нудно.
Згадка про соромі, мабуть, наштовхнуло моїх нових кавалерів на думку про те, що я взагалі безневинний квіточку. Їх очі зовсім замаслілісь і в номері він першим ділом веліли мені роздягтися, після чого стали вирячитися, як на Венеру Мілоську.
Далі мої панове (виявилося, турецькі бізнесмени), сідають на ліжку, недвозначно розсунувши ноги. Всі понятненько. Біла рабиня Лотта стає на коліна, розстібає ширіньки і по черзі посмоктує у кожного з ясновельможні панів. Одному сосем, другому дрочити, і навпаки. Попутно знімаю з них штани і нижню білизну. Від обох досить різко пахне. І аж ніяк не трояндами. Швидше за стайнею. І це дивно збуджує мене. Тим часом вони цікавляться, як звуть їх придбання, ах Лотта? Так їх хвалить німкеня? Російська? О, вони знають російських повій, їх багато в Туреччині. Може, Лотта бажає перебратися до турецького публічний будинок? Вони можуть посприяти.
Господи, не дай бог! Пора припиняти цей потік красномовства та ініціативи. Наливаю собі, "щоб не соромно", туркам, "шаріат горілку не забороняє", і, начепивши ротиком на їх болти презервативи, деруся на коліна до одного з них, насажіваясь кицькою на його член. Той досить бурчить, а другий у цей час з чималою вправністю входить в мою другу дірочку.
- Російським повія це завжди подобається! - Коментує те, що відбувається один з них, Мустафа. Його приятель Кемаль згідно мукає, лапая мої сиськи і всажівая свій скарб в мій зад по самі яйця. Ого, як вони можуть. Що значить обрізання! Я це ще з Саліхом відчула. Старанно підмахували братам-мусульманам, а ті у свою чергу довбають мене з ретельністю обкурилася дятлів. Та як довго! Я вже два рази скінчила, а їм хоч би що. Ага, дозрівають, зараз, зараз, є, Кемаль скінчив. Ще пару раз насаджувати на хуй Мустафи, і кінчає він. Уф-ф-ф!
- Гей, російська, давай, смокчи ще!
Злизують з свежеобнаженних членів залишки сперми, дрочил їх і вони знову розцвітають. Ненаситні. Мені на шию начіпляв нашийник, для прискорення реакції підхльостують батогом, знайденої в шафі.
- Гей, дівко, лягай!
Лягаю на ліжко, розкинувши ноги, Мустафа закидає їх собі на плечі, засаджують мені в пізді майже по саму матку і починає мене мати так, що ліжко ходить ходуном. Кемаль якийсь час милується, а потім пристроює свій член до мого рота.
- Це ви, росіяни бляді, теж любите.
Їх монологи вже давно йдуть російською. Видно, мова Пушкіна і Некрасова їм ближче, ніж мова основоположників марксизму. І вивчали вони мова Пушкіна і Некрасова аж ніяк не з їх зібрання творів, аж надто бордельний лексикон. Причому зі знанням справи і спецтермінологіі.
Ох, як потужно Мустафа свердлить мою дірочку! Та як глибоко, часто! А ось ще, ще! Я відлітаю. А він продовжує. Методично, як відбійний молоток. Ну ось, скінчив.
З Кемалем я язичком не старатися, розуміючи, що він захоче змінити одного. Він і змінив. Знову мої стрункі ніжки в червоних панчішках на чоловічих плечах. Знову величезний член, обтягнутий тонкої гофрованого гумою презерватива спрямовується до моєї дірочки. Ой, не туди, милий! Кемаль починає дерти мене в зад. Та з яким ентузіазмом! Ось тільки агрегат у нього лише трохи менше, ніж у карлика, що користувався мене в попку позавчора. Ой, ой, ой, ой, ой! А взагалі і нічого ... І навіть і добре. Та взагалі класно! Все це проноситься тільки в моїй свідомості, ротик зайнятий членом Мустафи. І дуже зайнятий. Як говориться зверху вниз, навскоси. Працюємо. Ох, що це там Кемаль витворяє, я зараз, я зараз ... А-а-а-а! Кінчаємо цього разу всі троє.
Турки задоволені. Вони скинули залишки одягу, валяються, як два тюленя по обидві сторони від мене і ліниво Лапа.
- Дівко, працюй
Я на колінах по черзі смокчу і дрочил ім. Знову встають. Пора пострибати. На цей раз я гарцюють на члені Кемаля, а мою попові терзає член Мустафи.
- Давай, сучка, давай! Ти, блядь, давно не пробувала справжнього мусульманського хуя!
- А ось і ні, тільки вчора і пробувала! - Мимоволі проговорювати я.
Туркам цікаво, тут що, були земляки? Які? Дізнавшись, що мене трахкав карачаївка, вони заспокоюються. І тут же цікавляться, каки