Звільняю член з полону своїх губок. Клієнт, який затаїв до цього дихання, шумно продуває легкі і залпом допиває вино. Правильно. Пора за діло. Світлі очі Крістіана мало не випали з орбіт від тієї швидкості, з якою маленька Лотта звільнила його від одягу і гепнувся на ліжко. Пора! О-о-о-о-ох! Ну, милий, здрастуй! Насаджувати на його сук. Намагаюся повільніше, щоб розтягнути задоволення, але виходить набагато швидше, ніж треба. Ну не можу я уже терпіти!
З усіх сил насаджувати на знову здобутий скарб. Сиськи бовтаються, попа плескає про його пузо, репетую від щастя. Первинний ступор Крістіана проходить, і він починає все більш активно мені допомагати. Ах, ти мій добрий, мій милий, мій коханий! Нарешті ти зрозумів, що так потрібно твоєї дівчинці! А-ах! А-ах! А-ах! Нагинають до нього, цілую, бойовий животиком і сиськами, пестять язичком у вусі. Крістіан сопе, крекче та починає, нарешті, обережненько досліджувати мої чудові форми. Сміливіше, дурник, тут все твоє. І ці чудові стиглі сиськи, і ці апетитні булочки, і ось ці стрункі стегна, і спинка ... О-о-о-о-о!! Який розумниця!! Він починає досить професійно грати з моєї трояндочкою, клітор знайшов і з ним грає!!! А член який чудовий! Той самий колір, той самий розмір, входить і виходить! І презіка я хоч і похапцем самий вдалий на нього начепила, тоненький, з гофре і пупиришкамі! Якраз те, що потрібно надчутливої киска вразливою дівчини ...
Фізіономія мого візаві все більш наливається фарбою. Він вже нагадує кольором вогнегасник. Не було б погано. Чуть-чуть, милий, почекай, потерпи вже. Я зараз! А внизу вже все наливається в передвістя чергового оргазму. Ось зараз, зараз ... А-ах! І ми обоє фінішуємо. Ф-ф-ф-ух!
Слизька безвольна ковбаска безсило вислизає з мене, і я валюсь по сусідству з клієнтом. Живий, любий? Живий, ще як живий! Багроволіций Крістіан очманіло крутить головою, дивлячись то на своє черево, на якому затишно згорнувся клубочком його пеніс (ой, треба презіка ж зняти, зараз, Сонечко, все!), То на мене, а потім його очі вилазять з орбіт. Натурально. Тільки що без скрипу. Що він там побачив. Дивлюся в ту ж сторону. Нічого цікавого. Таймер там, відмірює, скільки нам ще можна розважатися. До речі, скільки? І ось тут у мене очі, напевно, також починають випадати з орбіт. Виявляється, на все про все у нас пішло всього чверть години! Ось це темпи! Можна ще побешкетувати. Ось тільки переведіть подих. Все, віддихалась. Котик, а ти куди, стояти!
Крістіан, мабуть, вирішив, що надання інтим-послуг юної Лотто завершується після першого ж оргазму клієнта. Ні, рідненький. У нас робота не відрядна, а почасова! Давай ще! Я що, винна в твоїй "передчасною кончину"? Ах так, винна ... Ну, зараз виправлю.
М'яко Валю цю лагідна і цілком податливу туша тому і приступаю до відродження поваленого демона. Здрастуй, милий, ще раз! Зараз добра Лотта обсосет і оближе з тебе сперму і піт, зараз! Поцілунком маленького! Ух, як він зараз славно стрибав у печерці Лотто! А ми його за це губками вперед-назад, вперед-назад, вперед-назад! А тепер язичком. Са-а-а-а-амим кінчиком! По голівці, по вуздечці, по стволу, по яєчкам! І подрачіваем, подрачіваем.
Випадково зустрічаюся поглядом з тим, що прішпандорено до цього пеніса. Ах так, його звати Крістіан! Яка в нього кумедна фізіономія!
Ну ось, ось, він знову готовий до роботи! І тут у Крістіане прокидається, нарешті, справжній мужик! Нащадок Тіля Уленшпігеля, Ламма Гудзака, капітана Ван Страатена та інших крутих голландських молодиків. Він вже не валяється, подібно величній дохлої кашалот, а ставить мене левретки (або на рак, якщо Вам так будь-що) і з розмаху входить в мою ... попу! М-да, сир, якщо Ви хочете виконати моє останнє бажання, поцілуйте мене в уста, якими я не говорю по-фламандські ... Правда, на відміну від Уленшпігеля по-фламандські я поки не кажу ніякими вустами ...
А Крістіан гарний! Як він потужно входить, як глибоко, часто! Лапи в рудій порослі міцно утвердилися у мене на боках, сопіння, тобто подих потужне і рівне. Душа радіє. І попа! З усіх сил намагаюся, подмахівая йому, але хочеться чогось ще. Гостренького, специфічного. А, ось воно! Підхоплюють пляшку з-під шампанського і з голодним бурчанням починаю пхати її в мою кісоньку. Що? Навіщо тобі пляшка, Крістіан? Він вилучає у мене мій імпровізований страпон і починає сам трахкати їм мене. Браво! Справжній мужик!! Його бушприт та пляшка рухаються все швидше, все глибше. Я вже майже відлітаю, ось зараз, старт!
Боже, що це було? Такого я ще не відчувала. А що це в мені? Так, з попи потихеньку скорочуючись, ковзає крістіанскій член, а що це у мен