Міняємо позицію. Тепер один з морячків сидить на спинці ліжка і продовжує щільно трамбувати мою кицьку, другий прилаштувався до анусу, а третій тепер може й сунути мені за щічку. Гармонія відновлена. І порядок теж. Хлопчики, не знаю як ви, а я вже майже готова. Тобто майже зовсім готова. Тобто про-о-о-о-о-о-о! Блискавка оргазму пробиває мене вже вкотре за цей вечір і викликає у відповідь ланцюгову реакцію у моїх вчорашніх знайомих. Третій ще далеко не дійшов до кондиції. Правильно, я що, гірше його правої руки? Ну-ка, хлопчики, полежте, відпочиньте, я вам навіть посмокчу і подрочити, а ти, бідненький, заходь ззаду, там усе твоє!
Третій морячок, нарешті, отримав все, ніж до цього розпоряджалися двоє більш спритних колег. І починає дуже раціонально користуватися отриманими спадщиною. Він по черзі користується моїми дірочками, не розбираючи, куди саме в черговий раз потрапить його член. Ну, що ж, похвальне завзяття. Ось тільки нерегулярне харчування веде до виразки, пхав б він все-таки в якусь одну дірку. А потім вже, будь ласка, в іншу. А то і там, і там поки відчуття незавершеності якоїсь, недоебанності, я б сказала. Що б зробити? А ось воно! У момент, коли наш третій знову входить в мою попку, я вже звично ввожу в мій бутончік давешнюю пляшку. Ще горлечком. Мої обсмоктується (або дрочімие) висловлюють своє розчулення легкими оплесками і реготом, члени їх починають оживати набагато активніше. Останній же абонент дірочок моїх також, як до цього Крістіан, перехоплює пляшку і сам трахкає нею мою кицьку. Ось тепер зовсім добре. З усім старанністю насаджувати попою на член, пиздить на вдову Кліко, ротом знову ж таки на член і рукою знову на член.
Так, один з попереду стоять членів коштує зовсім добре. Геть пляшку, насаджувати на нього. Знову мої дірочки зайняті саме хуямі, а не всякими сторонніми предметами (Боже, як опростілся і вульгаризували мій лексикон в цих борделях, сором який! Хуй, пізда, блядь, жопа сиськи, піськи - дуже збагатився мій язик ... Вибачте, будь ласка, шановні читачі кандидата філологічних наук за сленг бордельной дівки). Але як це здорово, коли тебе від усієї душі мають міцних троє мужиків! І я їм допомагаю в міру моїх скромних сил. Зараз зовсім добре, кінчаю раз за разом. А мої славного хлопця, підібравшись до піка, вирішили зробити мені сюрприз. Вони всі кінчають мені на обличчя, груди і рот. Облизував все, що можу, а вони спостерігають. Новенький починає невтомно фотографувати мене на камеру мобільника. Взагалі-то цього не можна, все за окрему плату. Але ж не дізнаються ... Добрий матросик демонструє знімки мені. Господи, не дай Бог таке матуся побачить. Гола, спітніла, вся в спермі, макіяж розмазав, кицька так набрякли і розчервонілась, що зараз для позначення її краще всього підходить академічний термін "піхва", посмішка, погляд і загальний вираз мордочки відверто хибні, а простіше кажучи - блядскіе.
М-да, допрацювалися, дорога Ганна Володимирівна. Ось ще це би в інтернет і на рідну кафедру. Студентів і колег порадувати.
Фото і оригінал розглядають і інші учасники нашою мініоргіі. Дослідження знімків приводить до нового погляду на тему, тобто на мене і бажанням цю тему досліджувати глибша.
Один з хлопців підходить до мене, безпорадно що розкинулася на залитій насінням простирадла, і розгортає поперек ліжка так, що ноги звисають на підлогу. Він розсовує їх ширше і вже звично, як у власну кишеню, входить у мене. Нічого проти не маю. І чим можу - допоможу, подмахівая в міру сил і можливостей. А морячок все більш розпалювався, набирає обертів. Орган його встає і добирає обсяги прямо в мені. Правда, кілька разів вислизає, бо дуже вам мокра після усього, що між нами було. Але це мого жеребчика не лякає. Він підтиратися мене простирадлом і продовжує досліджувати мої надра.
Ой, а другий підповз до мене і облизує. Що, теж сперма подобається, дурник? Ну, лижі, лижі, мені не шкода. Але цей прагматик очищає обкончанную шкірку бідної затраханной Лотто не просто так. Очистивши поле дії, він сідає до мене на груди і недвозначно спрямовує свій торчун до мене в рот. Спасибо, все дуже смачно! Працюю Якийсь час я захоплено займаюся мінетом і не контролюю ситуацію, а потім бачу, що караул у моєї кицьки змінився. Один моряк відійшов і мастурбуючи дивлячись на мене, другий змінив його. Потім його змінює той, фалос якого я реанімувала ротиком. От, цей то мене і дотрахает!! А в мій рот направляються вже два члени з явними слідами перебування в моїй же пісечке. Хлопчики, ну не всі ж відразу! А втім ... смокчу по черзі то одному, то іншому. Третій десь там далеко мене ебет. Ой, кінчаю знову ... Ой, вони кінчають, і на цей раз все в