Дірочки бідної Ганнусі, ах, пардон, Лоти, не вистачає чоловічого (або вірніше буде хуевого?) Присутності. Згадаймо уроки закладу фрау Дорт. Віддано дивлячись в очі моєму повелителю, розв'язую шнурки на стрінгах і звільняються від них, вивалюється сиськи з бюстгальтера на волю, милуйся, опускаюся на коліна і звичним рухом розстібають його ширіньку. А ось і мій годувальник! Іди сюди! На ходу відновлюю свої навички в області мінета, настільки нещодавно придбані і мало не забившіеся за останній тиждень вимушеного прогулу. Загалом, обробляю його член язичком і губками, ніжно подрачіваю. Здається, це саме те, в чому мій солоденький потребував весь останній час. Адже його голландське булькання я толком не розумію. Зате з розумінням на гормональному рівні все виявилося нормально. Обм'як мій місцевий первісток, пихтять від щастя, тільки голову мою усе тісніше до своєї ширіньки притискає, норовить в глотку трахнути. Ну, це ми, звичайно, вміємо, тільки хочеться не тільки в рот, у нас і інші дірочки НЕ годую ... <br> А цей членик і нічого, підбадьорили його язичком, він і цілком робочий. Так, пора далі боротися за своє щастя. І його теж, він, дурник, не розуміє, що просто мріє трахнути мене не тільки в рот, але і куди слід! Тут головне - впевненість в собі. Швиденько завалює клієнта на ліжечко, піджак геть, брюки приспустив до колін, презерватив на хуй, ось так! А маленька Лотта вже верхи на цьому кілочку і починає свою стрибку. Я вже давно мокра, адже поки правою рукою я дрочила йому, ліва рука якось сама собою, мимоволі, пестила мою кісоньку. Так що входить він у мене, як по маслу. Спочатку я насаджувати на неї не поспішаючи, з відчуттям, до ладу, розстановкою. Уф-ф-ф! І як це здорово, знову відчути в собі хоча б такий пеніс! Ще раз, ще! Тільки не поспішати, тільки не поспішати! Ось так, ось так, ось ще-о-о-о-у! Ні, не можу, насаджувати все енергійніше, глибше і частіше. А цей баранчик зовсім обімлів. Очі круглі, що радянські п'ятаки, губи тремтять, з куточка рота слинку тече. Але долоні на моїй дупі і цілком недвозначно підтримують взятий мною темп. Подобається! То-то ж! А що це за звуки додалися до ляпанцю моєї попки за його череву і хлюпання в моїй дірочки? Так, по-перше, я кричу, але чому так потужно? А-а-а-а, репетуємо ми дуетом, очі мого кавалера вже зовсім нагадують варені яйця і кольором, і розміром і конфігурацією. Здається, хтось заглядає, але немає, двері закриті ... Або вирішили не заважати нашій молодій щастя ... Гаразд, хто як, а я зараз уже майже дозріла для оргазму! Зараз, милий, зараз, ось, ще трохи! Ось уже майже, а-а-а-а-а-х! <br> Відлітаємо разом. Я валюсь поруч з ним, спітніла і щаслива, важко з хрипом дихаю, він з якоюсь дивною ніжністю дивиться на мене, тримаючись однією рукою за своє серце, а інший за мою цицьку (напевно перевіряє мій пульс). Нарешті, він здатний вимовити щось членороздільно. Невже фройлян це так сподобалось? Що, дійсно? А звідки така чудова фройлян і як її звуть? Не кривлячи душею, повідомляю, що я тільки що з Німеччини, і мене звуть Лотто. Погляд у клієнта зовсім очманілий. Він підмиває, починає одягатися. Я допомагаю йому в усьому своєму непристойність (макіяж розмазав, волосся розпатлалося, з одягу тільки ліфчик десь в районі талії і танкетки, промежину та стегна мокрі, щоки горять, очі, підозрюю, не просто блядскіе, а суперблядскіе. Мимоволі облизувати - під роті і на губах все пересохло за час нашого трахоспрінта - загалом, типовий доцент при виконанні). Йдучи, він в останній раз проводить долонею по грудях і щілині і, ніби на щось зважившись, дістає щось із портмоне і тиче мені в руку. Пішов. Так, а що він мені дав? Батюшки, справжній джентльмен, це ж візитна картка! Ще би руку і серце запропонував ... <br> Наводжу себе в порядок і насіння в залу. Вирішую, що ебаться мені подобається, а тому стринги - до біса, тепер на мені давешній ліфчик, улюблені чорні панчохи й туфлі. Все в ім'я клієнта, усе на благо клієнта. Ну, і моє, звичайно. Попереду в бар висувається Иришка, теж відстріляли
анальний секс відео
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1