різко насаджені на наші кілки, які, здавалося, дійшли до самих гланд. Падаємо. Якийсь час коштує майже повна тиша. Тільки тихе і часте дихання. А потім - оплески з положення «лежачи» і хрипкі захоплені відгуки про наш блядском мистецтві. Приємно, коли тебе гідно оцінюють! А як там Гена? Ой, плаче мовчки. Зараз я тебе втішу (які ми, росіяни баби, чуйні). Але тільки я починаю поцілунками знімати сльозинки з обличчя моєї нової колеги, як мене повертає до реальності чоловіча рука. Вона безцеремонно хапає мене за волосся і насаджує мою голову на обм'якнув член, з якого ще навіть не знята резиночку. Ах так! Ми ж тут не просто трахкає, ми на роботі! <br> Гумку геть! Так, оближіть цей зів'ялий бутончік, зараз він у нас розквітне! Оближіть, ось так! І головку, і вуздечку, і стовбур, і мошонку! тепер пройдемося до анусу, все, чистенько! Тепер тому, по шляхах бойової слави! А тепер ми тебе ще й губками! Що, подобається! До речі, а кому це я смокчу? Ех, ракурс незручний, яйця заважають! Ну, так і знала, мене пристосував клієнт Гени. А вона вже бадьоро строчить мінет мою Гераклу! І явно увійшла у смак, однією рукою йому дрочити, а інший собі. Ось це я її розбурхала! <br> Гаразд, не відволікаємося, смоктати треба! Та й лизати ... Чудово, він знову живий, можна продовжувати! Що, як ти хочеш, цапок? Ах, в зад! Ну ну, будь ласка, це ми теж уміємо, цінуємо і, я б навіть сказала, любимо. <br> Поруч рух. Гену притуляє до стіни мій підступний зрадника і, як тільки вона, прогнувшись і упершись в крісло, розкидав ноги, починає вставляти їй туди ж, куди в даний момент вставляє мене мій партнер. Ей, хлопчик, ти чого такий несміливий. Ось так треба! І я різко насаджувати своїх розробленим за сьогодні задіком на його дишло. Поруч нові зміни у пейзажі. По сусідству зі мною прилаштовують Іру і Ріту їх мужички. Ох і фізіономії у цієї четвірки! Напевно, як у нас з Геною. Абсолютно божевільні і хтиві. <br> Марафон поновлюється, тільки тепер - анальний. І ми знову на висоті! Я це швидше відчуваю, ніж бачу і чую. Очі заслали піт і якийсь туман. Ах, це волосся! Ну і бог з ними. Зараз найголовніше - рухати попою, швидше, швидше, глибше, ось так! Хлопчик, давай, давай, давай!! Здається, ми знову репетуємо, у мене вже все стегна мокрі ... Та, зі зміною партнера я, загалом, не помилилася. І, судячи по звуках, і образів, ще проривається в мою підсвідомість. Гена теж. Ой, що це, у нього що, двочлен? Що це в моїй киска? Ага, зрозуміло, Гену наш з нею чоловік вже теж обробляє в дві дірочки. В одну природним знаряддям, а в іншу пивною пляшкою. Схоже, те ж саме і зі мною. І не тільки. Іра і Рита теж отримують задоволення вже на 200%. <br> О-о-о-о-й!! Що це?! Ах, це пляшка в моїй киска поміщена вже не горлом, а зовсім навіть навпаки! І мені це подобається!! Давай, давай. Це вже не вислизне, тільки не забудь її там! Ну давай, ще, ще, ще-о-о-о-оу! Все, падаю. Прямо з пляшкою в дірочки. Останнім зусиллям виймаю різко її і від наринуло Супероргазм на якийсь час випадаю з реальності. А коли очухіваюсь, бачу діловито зодягає хлопців і своїх подруг, мальовничо розкинулось хто на ліжку, хто на підлозі. Всі голі, в патьоках чоловічого сім'я і власних виділень. До речі, я теж. <br> І що ж, ось так і все?! Як жорстокий і несправедливий цей мир, все хороше закінчується! Хлопчики, помахавши ручками і пославши нам повітряні поцілунки, виходять. Повільно приходимо до тями, насилу всі разом заповзає в душ і просто валятися під струменем. Потім поступово починаємо відтирати один одного. При цьому обидві аборігенкі цього дивовижного закладу дивляться на нас з німим захватом і якийсь собачої відданістю. Сподобалося. Починаємо потихеньку не тільки відмивати один одного, але і розважатися, але тут заходить мадам. <br> - Дівчата, поспішіть! <br> Нашвидку домиваемся, витирають і сушимо один одного феном. Так, от коли пишна шевелюра заважає. Красія. Виходимо в бар. А вже й усе. Робочий
знайти радіо онлайн
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1