моя мила подруга і коханка, приклавши пальчика до вуст, навшпиньках дріботить до мене. Цілуємося. Вона ніжно гладить мене по щоці, я з задоволенням погладжую її стегна. Люблю Сільвію! Наші ласки стають усе активніше. <br> - А мене! Ах ви, зрадниці! Як груповуха обслуговувати, то разом, а як тискати, так мене поборту? - Ірка прокинулась, і, солодко потягаючись, млосно обурюється нашим неувагою. Так ось що таке повія-моралістка! <br> Критика прийнята об'єктивно, і зараз ми вже втрьох догоджаємо одна одну. Язички подруг знімають неприємні відчуття в моїх дірочках, а я з задоволенням надаю їм у відповідь люб'язності. Скінчивши з разок, ми з Ірою йдемо в душ, а Сільвія вирушає до себе, щоб привести себе в порядок остаточно. Після душу і я убувають до себе, треба переодягнутися, віддати обкончанную уніформу у пральню, привести в порядок мордочку. Коли вже завершую свій туалет, дзвонить телефон. <br> - Лоттхен, дитинко, пора поїсти. А ще підійди до мене за жетонами і прихопи з собою нашу новеньку, м-м-м-Лізхен! <br> - Іду, мамочко! <br> Накидають пеньюар, заходжу до Ірке, яка як раз теж привела себе в порядок, і ми рука в руці спускаємося до Фрау Дорт. У неї вже Сільвія, що, якраз, недбало згрібає в кишеню жменьку жетонів. <br> - А ось та наші пташечки з Росії! Дівчата, я знову переконуюся, що ви - принадність. Клієнти в повному захваті. Особливо від тебе, Лотта! Але і ти, Лізхен, хороша. Я рада, що ви потрапили до мене, постараюся затримати обох в нашому милому будинку. Тримайте, дівчинки. <br> Тепер вже до нас у руки сиплються жменька жетони. Однак! Такими темпами я скоро і сама бордель відкрию! Втім, згадавши свій перший розрахунок, і все, що я отримувала після нього від закладу, розумію, що "матрьошкою" я пробуду ще довго. А мені і так добре. Кожен день переконуюся. А щоночі - ще більше. <br> У Іркі очі круглі від достатку жетонів. Після свого свинськи нужника, де вона жила впроголодь і плату отримувала в основному побоями і образами від охоронців, нова реальність ще дуже дивує. <br> - Ідіть, діточки! - Фрау Дорт по материнськи шльопає нас по попці, і ми вирушаємо снідати. <br> - Слухай, мені тут починає навіть подобатися, - з радісним подивом ділиться думками Іра. <br> - А мені вже давно сподобалося, в перший же день. Тільки мій блядскій дебют був, звичайно, приємнішою твого, - повідомляю я. <br> За сніданком ділюся з нею подробицями своєї появи в закладі фрау Дорт. Ірка з великим інтересом слухає, регоче над історією з явищем наших з Вікою двієчників і моєї тутешньої "педагогічною діяльністю" як дефлораторші юних німців. Разом з нею веселиться Сільвія, хоча вся моя біографія повії пройшла на її очах. А я тільки зараз усвідомлюю, що працюю тут вже тиждень ... Або лише тиждень? Адже скільки всього сталося! Так! Жити стало радісніше, жити стало веселіше ... <br> Після сніданку виконую обіцянку, дану Іра, даю їй урок практичного німецького з бордельной специфікою. Треба сказати, що засвоює вона все з набагато більшим інтересом і успіхом, ніж багато хто з моїх колишніх студентів. У розпал уроку до нас заходить Віка, і тепер ми навчаємо на два голоси. Тепер освіта у Іркі буде, як в Царськосільському Ліцеї за часів Пушкіна. Там теж на одного ліцеїста доводилося два викладача! <br> Урок пора закінчувати. Потрібно обідати. За обідом - маленька радість. Прибула фрау Клара, моя бордельная хрещена. І виставила дівчаткам шампанського. А я отримала від неї чудовий Наборчик французької косметики і новенький вібратор. Ух ти, той самий розмір! З промови, виголошеної Кларою за столом, виявляється, що вона в курсі всіх моїх постільних досягнень. <br> - Лотта, я дуже рада, що тиждень тому ми зустрілися з тобою в офісі. Сподіваюся, ти вже усвідомила, що проституція є твоїм істинним покликанням! За тебе, моя дорога маленька білява повія! - За сім ми цілуємося і випиваємо. А після обіду Клара затягає мене в нумер, і ми близько години граються в ліжку, пестячи, цілуючи та задовольняючи одне одного язичками, ручками і численними пристосуваннями з зберігається у мене арсеналу. Чимало радості нам обом доставляє Кларін подарунок. Але, все хороше колись закінчується. Кларі пора в офіс, а мені на тичці. Тепер я виступаю в ролі учениці, а Сільвія та Иришка навчають мене тонкому мистецтву художнього р