І, схоже, у мене виходить. Принаймні, Курт, на початку нашого уроку самотньо пялівшійся в телевізор, коли я почала робити те, чого мене навчили у жердини, перестав короткочасно відривати очі від екрану і впоралися поглядом на подіум. А потім і зовсім розстебнув ширінку, витягнув свій агрегат і почав його пестити своїм кулачищем спочатку меланхолійно, а потім все більш активно. Добре, хоч кінчати на підлогу не став. Скоро прибудуть кавалери. Але по закінченні уроку він мовчки взяв мене під руку, заштовхнув в кімнату відпочинку охоронців, поставив обличчям до стінки і, не обтяжуючи нас довгим роздяганням, зрушив стрінги і зайшов у мене ззаду. Стриптиз порушив і мене, так що я була вся мокра, і член Курта хвацько ковзав в моїй дірочки, періодично вислизаючи. Курт професіонал, мене вже теж важко назвати любителькою в мистецтві еблі, так що кінчаємо швидко і від усієї душі. <br> - Іди, дитинко, данке! - Напучує мене Курт і на прощання суєт мені здоровенний хрумкое червоне яблуко. Здорово! Як у дитинстві в бабусі в селі! <br> Піднімаюся до себе. Підмивати. Заходять Іра та Віка: пора вечеряти. <br> - Ань, а ти пластична, танцями раніше займалася? Он як на тебе охоронець запал! - Захоплюється моїми досягненнями Іра. <br> - А що таке, чим ви ще відзначилися, Ганна Володимирівна? - Цікавиться Віка. <br> - Та ось урок мій останній у жердини Карла надихнув. Так мені вдул після цього уроку, неначе рік баби не мав! А танцями я не займалася, тільки трошки фігурним катанням, та й то в дитинстві. Це ви з Сільвією вчительки хороші. <br> - Ну, яка з мене вчителька - рік в інституті культури провчилася на хореографії. От ви з Вікою розумниця, так добре пояснювали! Я вже хоч з Готлібом змогла поговорити, дізналася, що сьогодні на вечерю ... <br> Ну, пішло, зозуля хвалить півня ... <br> Після вечері наводжу бойову розмальовку, одягаюся Снігуронькою: рольові ігри минулої ночі мені сподобалися. Дзвінок. Спускаюся в залу, знаходячи подруг. Хто стоїть біля стін, хто сидить на диванах. У жердини звивається чорної пантерою Інесс. Я підсаджують до Віки, Іра і Сільвії. Ось і хлопці. Одним з перших є гер Шульце і церемонно забирає улюблену наречену. Втім, для непосвячених з боку це виглядає як звичайний з'їм дівки в борделі. Сільвія заарканили якогось червоніє джентльмена в строгому сірому діловому костюмі з кейсом. Цей скромняга не встояв, коли наша мадьярка рушила до нього своєї неповторної ходою. Адже тільки плавні колихання її стегон вже здатні довести будь мужика до предоргазменного стану, а то й, як кажуть, до передчасної кончини. <br> - Лотта, ти по мені не скучила? <br> Батюшки, це ж мій перший клієнт, гер Карл. <br> - Здрастуй, милий, нарешті ти прийшов! Я вже почала турбуватися, адже тебе не було цілих п'ять днів! <br> Вимовляю це притиру до нього те стегном, то сиськами. Гер Карл мліє, милуючись моїм оновленим виглядом і, безумовно, абсолютно випадково, інстинктивно, лапа мене між ніг і за попу. А я вже бойовий про його бік своєю кицькою. <br> - Лотта, дитинко, кругом люди! - Він ніяковіє і покірливо тягнеться за мною в бар, де я розкручувати його на шампанське. Шляхетний напій повертає моєму кавалерові втрачене душевну рівновагу, і ми, прихопивши ще й пляшку коньяку, вирушаємо до мене. <br> Так, за цей тиждень я багато чому навчилася. Ми ще тільки зайшли, а у нього вже явно варто. На мене. Треба допомогти стражденному. Завченими рухами звільняю мого "хрещеного" від піджака і капелюхи, саджу його на ліжко, спускаю йому штани і починаю свій чудовий мінетік. Карл сопе, крекче, хрипить від щастя. А попутно звільняє мене від бюстгальтера і розважається моїми сісечкамі. Ну, що ж, тут є чим розважатися. Що виросло, то виросло. Але він вже майже дозрів, і нам пора змінити позицію. Моя печерка має потребу в відвідувача! <br> Витончено звиваючись у повній відповідності з уроками моїх подруг-стриптизерок, звільняються від трусиків і займаю своє місце на палі Карла, попередньо опрезерватівленном. Або, скажімо, на її корали. Починаю підмахувати. Тепер всі мої чарівність у повному розпорядженні цього сластолюбца, і він із задоволенням намагається все їх обмацати. Я активно йому допомагаю, мнучи свої соски і клітор. Як і належить пристрасної жінки, що гарцюють на члені шаленого мачо, видаю гучні стогони. Коли між ніг стає мокро, стогони перетворюються на непідробні. Несамовитий мачо задоволений і навіть намагається мені допомагати. Ну ось, його член ось-ось розрядиться, і я майже дійшла до належної кондиції. Отож, ще мало-мало, тільки не кінчай завчасно, милий, ще, ще, ще-о-о-о-о-у! Ух! Закінчили. <br> Карл милостиво відкинувся, а мені треба працювати. Секс-рабиня я, чи де? Знову ручками і Ротко починаю відновлювати його працездатність з невеликими перервами на прийом коньячку разом з пацієнтом. Який цікавий букет у мене в роті - сперма, мої виділення і все це з пр
підглядання в жіночому туалеті
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1