івкусом коньяку. Треба запатентувати. Уявляєте - шоколадні цукерки "Сперма на коньяку"! Мрія мінетчіци! <br> Ну ось, у Карла знову встає. Не відразу, але як слід. <br> - Лоттхен, а як та дірочка, в якій я був першопрохідцем? <br> Ах ти шалунішка! <br> - Вона чекає свого завойовника, свого Кала Великого, милий! <br> І Карл Великий відправляє свій член в новий похід в надра моєї дупи. Покірна Лотта в кокошнику, біленьких панчішках і танкетки на височенному каблуці стоїть на четвереньках перед своїм повелителем, а той, міцно стискаючи її стегна, впевнено вганяє в її анус своє національне надбання. І непогано, падлюка, вганяє. У перший його прихід я, зі зрозумілих причин, не могла у всій повноті оцінити його мистецтво, а тепер розумію, що переді мною не любитель, але професіонал високого класу. Ах, як він мене натягує! Ну, давай, давай! Є, він розрядиться всередині мене, я вже хвилини три, як кінчаю, заходити в хтиво хрипи. Ось це так! <br> - Лоттхен, ти чудо! Справжня польська красуня! (А, він же знає, що я зі Сходу) А яка у тебе попка, краще, ніж у будь-якого з цих хлопчаків! <br> Ось це так! Так ми бісексуали! Ось звідки тяга до заднього ганку! А Карл звично суєт мені купюри в панчоху, одягається й убуває. Ось так завжди. Прийшов, відтрахають, заплатив ... А поцілувати? <br> Спускаюся в залу, підсаджують на диванчик до Ірке, діловито клеїть якогось спітніле суб'єкта. Плазма демонструє репортаж з нумер Інесс, де вона обробляє жирного Пихкаючий бюргера. Прямо «Зоряні війни-VI», принцеса Лея в полоні у Джабба Хата. У двері увалюються гучна трійця. О-о-о-о, це ж мої вчорашні хлопчики з поліклініки. Вони мене теж дізналися. <br> - Фройлян, ми тільки з вами. <br> Фрау Дорт, перерахувавши з почуттям глибокого задоволення купюри суєт мені три жетони. <br> - Іди, дитинко, в синій зал! <br> Ступає. Тут у нашому вигляді відбуваються радіальні зміни. Ми з одним з докторішек отримуємо на шиї елегантні нашийники з розкішними шипами, на мені височенні ботфорти і дивна ажурна конструкція з чорних ремінців, яка нічого не приховує. Хлопчики в чорних шкіряних кашкетах, шортах, напульсники із шипами і важких армійських черевиках. На того, який в нашийнику, натягнута ще чорна шкіряна маска. Ось його приковують стоячи на ланцюгах, що спускаються із стелі і пригвинчений до підлоги, причому так, що рухатися він практично не може. А потім теж продливают зі мною, причому ноги і руки в мене розтягнуті так, що я нагадую літеру Х або, скажімо, Андріївський хрест. Підвісили нас хлопчики озброюються один батогом, а другий гнучким стеком і підходять до свого приятеля <br> - Ну що, черв'як, тобі подобається?! <br> - Йа-а-а <br> Слід хльосткий удар батогом по спині <br> - А так? <br> - Йа-а-а-а! <br> Ще серія ударів, причому цей прикутий Прометей як і раніше стверджує, що йому ну просто чудово. Це підтверджує його пеніс, який повільно, але невідворотно встає. Що не залишається непоміченим. <br> - Що, раб, у тебе стає на маленьку цю біляву сучку, ти її хочеш? <br> - Йа-а-а-а! <br> Тепер добрі доктора Менгеле направляються до мене. Мама! Один з них починає демонстративно лапати мої грудям, підкручуючи соски, а стеком лоскоче між ніг мою абсолютно голу і беззахисну кицьку, другий ледь торкаючись проводить кінчиком батоги спочатку по спині і заду, а потім по животу. Господи, бо зараз вони займуться мною. Передчуття болю чомусь не дуже лякає, я чекаю її, швидше, з інтересом. Коли-то зі мною таке вже було. Ах так, з Шульце на другу ніч роботи! <br> - Що, раб ти хотів б її поиметь ось сюди (стек проникає в мою кицьку), або сюди (в рот), або сюди (шлепок по заду)? <br> Раб люто киває і мукає. <br> - А ти, сучка, напевно, хочеш гарного члена? А краще багато членів? <br> Легкі ледь відчутні дотику батоги і стека по самим інтимним точкам мого тіла. Щосекундне очікування удару звідки завгодно викликають у мене надзвичайне збудження, я ось-ось патьоки. І інтимні питання моїх милих мучителів знаходять самий відверту відповідь. <br> - Так милі панове, швидше, Трахни вашу рабиню Лотто! <br> Хльосткий удар петелькою на кінці стека прямо за моєю щілині <br> - У рабині немає імені! <Br > - Та мої панове! <br> Стек знову і знову б'є по моїм нещасним геніталій, а зад атакований батогом, яка спочатку м'яко і рідко мене пошлепивает, а потім обрушується все частіше і сильніше. Я вию від болю і дивного, раніше не звідане насолоди, об поли починають стікати мої виділення, я вся горю. <br> - Течії, шлюшки! Дивись, черв'як, що вона тече, хоче, щоб її трахнуі! - В ході цього повчання лектор однією рукою б'є мене стеком по пізді, а другий періодично пережимає повітряний шланг, що відходить від маски мого візаві. Він хрипить, а потім біляста струмінь сильно