б'є з його стоїть на смерть фалоса (йому теж дісталося від хазяйського стека), та так сильно, що мої обличчя і живіт виявляються залиті спермою. Ось це брандспойт! <br> Краплі, що потрапили на обличчя, я мимоволі починаю злизувати. Це не залишається без уваги. <br> - Наша пожадливі сучонка хоче сперми! Що, хочеш смоктати, тварину?! <br> - Да-а-а-а милий пан. <br> Ланцюги, що фіксують мої руки послаблюють і я тяело сповзає на коліна. Ну, де ж член, який буде сосала рабиня? А краще два Або ... три. <br> Але спочатку мені пропонують вилизати сперму, що потрапила на підлогу, і мої власні сиськи. Далі мені дозволено очистити від наслідків несанкціонованого викиду сперми в атмосферу моїх мучителів. А заодно злизати пил з їх черевик. Мимохідь один з людей у чорному закурює і як попільнички використовує рот свого розп'ятого колеги, якому заради того розстебнули відповідний отвір у масці. Інший шумно і з задоволенням пускає гази. Що ж, Німеччина завжди була зразком культури для навколишнього світу. <br> Перекур закінчено. Я, нарешті, затребувана як жінка. На очах у нещасного раб один з панів має мене в рот, а другий в зад. Останню мою дірочку обробляють ручкою батоги. Ну, що ж, після прочуханки я це цілком заслужила. Кінчати під батогом, це, звичайно, пікантно, але все-таки в душі я віддаю перевагу менш радикальні методи. Ось так милі, один хуй в рот, другий хуй навпаки, давайте. Ще, ще, ще! А-а-а-ах! Падаю. <br> - Смокчи, сучка! Ти сама цього хотіла! <br> - Йа-а-а! <br> Смокчу, а прикутий раб корчиться в оковах, очі горять, слинки течуть, кінець знову починає переміщатися з половини сьомого на дванадцять. <br> - Хробак, що ти все ще її хочеш? <br> - Ja-aa, das ist fantastisch! <br> - Дивись, черв'як, дивись, як вона може трахатись! <br> Зараз я насаджений на два члени попою і кицькою, і вони бадьоро рухаються під мені, намагаючись, мабуть, зустрітися десь в районі мого шлунку. Їх лапищами нахабно шарятся за моїми принадами, я хриплю в екстазі на цих потужних поршнях. Ах, як вони вміють! Нехай ще раз також випорют, аби ще раз також трахнули! <br> Але немає, вони злі. Після того, як ми на весь голос кінчаємо, і я знесилено падаю на підлогу, добрі доктора мочаться на мене. <br> - А таку ти її теж хочеш, раб? <br> - Йа-а-а-а! <Br > Кати, нарешті, відпускають жертву. Та, дрібно стукаючи ліктями і колінами по підлозі, на четвереньках підбирається до мене. <br> - Ну, Трахни цю обоссанную сучку! <br> Мені в ротик вирушає член страстотерпця, і я намагаюся всіляко винагородили його моральний і фізичний втрат. Але, щоб життя не здавалася медом, один з панів потрахівает раба в спину ручкою батоги. А другий відновлює вправи стеком з моєю клацаючи, явно намагаючись відшмагати клітор. А потім батіг переміщається вже в мою дупу, кицька здана в оренду страждальці. Член одного з панів у мене за щічкою, а другого - в рабському анусі. Так, так мене ще не любили! І це знову ж таки диявольськи збуджує. Певний час ми зливаємося в якесь єдине ціле, що рухається в єдиному ритмі, стогне, сопучи і хрипить. Першим розряджається нещасний раб: довгий стриманість і масаж простати роблять свою справу, а за ним - я - усі мої дірочки палають в оргазмі, наші кати ще якийсь час мають нас, але от і вони доходять до кульмінації і, похитуючись, добираються до ліжка . <br> - Ей, ти, виліжі повію! А ти, дівко, виліжі підлогу. <br> Бажання панів - закону, ми зикамі прибираємо сліди їх сечостатевої нестриманості. При цьому поки що працюю підлогомийки, нещасному раба доводиться носитися навколо мене рачки, повертаючи мені чистоту і свіжість. <br> - Добре попрацювали, отримаєте десерт! <br> На десерт я смокчу і дрочил поважним панам, які в цей час ліниво попінивают і постегівают свого раба-приятеля. Але мені в рот вивергаються фінальні струмки сперми, заливаючи заодно обличчя і цицьки. Раб із задоволенням фотографує цей натюрморт, після чого славна трійця вже без поділу на рабів і панів підхоплює мене і тягне в душ, де відмивається сама і приводить в порядок маленьку Лотто. <br> Да-а-а! <br> Повертаюся до свого нумер, на швидку руку сушу косу, подмалевиваюсь, перевдягаюся в улюблені чорні панчохи і грацію і повертаюся в залу. Доктора вже пішли, але, здається, залишили добру пам'ять - фрау Дорт мовчки суєт мені ще пару жетонів. Мої коса і кокошник творять дива. Тут же мене і Ірму-Лену забирають в синій зал троє міцних червонолиці бюргерів, схожих один на одного, мов близнюки. Вони дуже цілеспрямовані, в бар йти відмовляються і вимагають пиво прямо в номер. Втім, один, схоже, вже десь заправився і досить грунтовно. При цьому, що цікаво, лапам волю майже не дають. З розмови на сходах з'ясовується, що вони дійсно брати, і у них м'ясна лавка недалеко від нашого закладу. Олена після свого колишнього борделю все ще напружена, здригається.
мужик трахає молоденьку
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1