А веселі братці приймають це за дівочу сором'язливість і сором'язливість, котрі дуже їм імпонують. <br> Для початку вони розсаджуються, де попало, і починають сьорбати своє пиво. Нам пропонується попестити один одного. Це вони здорово придумали. Роздягаючи та милуючи Олену, я потихеньку наводжу її до тями. Вона перестає сіпатися при кожному різкому русі, напружуватися. Її руху все більш розслаблені. Вона пестить мене спочатку швидше механічно, але мої старання не пропадають марно. Як колись я при перших моїх лесбіс-дослідах, вона намагається віддячити мене за приємні відчуття. Адже тут головне не техніка, а почуття. Наші ласки стають все більш бурхливими, а коли я починаю язичком досліджувати бутончік Олени, вона розтає остаточно. Прямо на килимі ми приймає горезвісну позу 69 і доводимо друг-дружку до синхронного і тривалого оргазму. <br> Бюргер оживають, правда, не всі. Один прямо на очах починає переміщатися в пивну нірвану. Засипати тобто. Ну й хрін з ним, тут цілком достатньо і без нього. Поки братці м'ясники дмуть своє пиво, починаємо їм посмоктувати. При цьому я жартома спробувала крім осудної, обслужити і пріснувшего братика. Обидва стережуть висловлюють све всіляке задоволення. Виявляється так і треба! Раз сплачено за трьох, милі фройлян повинні надати милість всім! Включаючи тих, що сплять або, скажімо, загиблих. Да-а-а, веселий народ ці німці. А я дурна. <br> Тепер я по черзі смокчу то бадьорому Генріху, то вже хропе, Іоганну. Третій братику, Фріц, якого готує до бою Лена, тихо давиться від сміху, милуючись моїми потугами. Ось уже два члени готові до бою, і ми з Оленкою сідлає їх, починаючи скачки. Генріх і Фріц бадьоро нас трахкають сидячи, поєднуючи статевий акт і лапаніе наших принад з розпиванням темного баварського. Йоганн нахабно дрихнет, відкинувшись на Сексодром, а я, в силу виявленої до мене високої довіри, повинна йому на ходу дрочити! Ой, мамочки, і адже у нього встає! До цього часу Генріх неквапливо й навіть якось урочисто кінчає і дружнім ляпанцем про заду направляє мене у повне розпорядження хропе родича. Всіма силами намагаюся збудити його до життя, але він не Спляча Красуня, а я не принц. Пробуджується і вже остаточно його сизо-малиновий дітородний орган. Взагалі видовище приголомшливе. Я гола в кокошнику і танкетки повзають навколо тлінного, цілу його, облизував бойовий сиськами і кицькою. При цьому сплячий стерво посягає дісталося йому щастя лапати. Але з коми не входить. Гад. Відразу по сусідству на тому ж сексодроме Ленка пристрасно віддається Фріцу і Генріха. Втім, їх стогони м мукання перериваються єхидним хіхіканьем. Дивуються, підлі моїми стражданнями. Ленка, значить, двоє нормальних мужиків, а мені цей дуже самотній труп?! Немає в житті справедливості. Ну, почекайте, мені втрачати нічого. Бадьоро сідаю на стирчить серед п'яного тіла член і починаю нахабно отримувати задоволення. Попередньо, звичайно натягають на його пивний злив презерватив. А і нічого, в нього й у сонного варто краще, ніж у деяких бадьорих. Тільки ніжки мої бідні утомлюються. Зате дірочка радіє. Мірно насаджувати на кіл Йоганна, і раптом дві потужні лапи охоплюють мене ззаду, мене густо обдає пивних перегаром, а в районі попи починається якесь пожвавлення, що завершується віроломним вторгненням арійського хуя в мою слов'янську дупу. Одночасно перед моїм обличчям виникає потужний торс, зарослий густим і пітним рудим волоссям, з якого стирчить фалос, покритий всілякими чоловічими і жіночими виділеннями. Ну, ось, правда взяла гору. Ленка відпочиває, а мене товують в два члени, а третім я сама себе хвалять. Ах! Але слабкий німець, слабкий, обидва моїх нових кавалера кінчають досить швидко. А як же я? А як же братику Йоганн? Так, а що це там внизу, в районі слинявої-неосудною постаменту мого вібратора? Ой, ой-ой-ой-ой-ой! Ось це так! Він же кінчає! До речі, я теж. ОФФ! <br> У подяку мені дають відпочити. Я лежу поруч з Йоганном, а незворушний Генріх методично довбає мою печерку. Йому Леночка, сонечко моє, посмоктати, хуй в робочий стан привела, поки я цього полунекрофіліей займалася з п'яним як чіп тілом. Ленку в попові трахкає Фрідріх. Йому вона подрочити. Молодець, талановита. З таким би щастям їй, а не мене з Йоганном перекидатися. А ось немає ... <br> Генріх знову тицяє мені пальцем у бік снулу братика. Ну що йому ще треба? Ах, тепер ця жертва п'яної летаргії повинна отримати свою порцію анала! Тому, що сплачено. Ось, Господи, <br> Знову починаю приводити до тями якщо не всього Йоганна, то його, безумовно, найкращу частину. Ах, яка я розумниця! Мої ручки і рот знову повертають його скукоженную поганку в сексуального красеня. Але поки я це роблю, підлі Генріх і Фріц відверто іржуть наді мною. Ленка хоч не дуже веселилася: з двома членами в роті особливо не посміятися, але сльози по її щоках течуть явно не від глибокого горя ... <br> Цього разу доведеться добувати полум'я Прометея з його органу попою. Починаю працювати. Чесно скажу, б