ентузіазму, стомився. І прикро, адже ситуація сама ідіотська - трахкати сплячого клієнта. Так електровагіну йому на член, і він у сні весь наш бордель разом з половиною міста відтрахають. Так ні - подавай їм живе виконання. Виконую. Потихеньку десь у глибині мене знову починає розгоратися бажання. Працюю все енергійніше, забуваю про все, нехай хихикають, плювати. Зараз я розминають свою попку ідеальним вібратором - живим. Тіло піді мною, крім мірного сопіння і надування - здування починає, здається, потихеньку оживати, щось там, як кажуть, «шавелітся». Тим краще. Я пестять свої груди, масажують кицьку, клітор і насаджувати звий блядской дупою на його сонний член все енергійніше, глибше і частіше. Ах, як здорово. Дедалі виразніше підступає оргазм. Він вже десь тут. Він поруч. От, ось воно! А-а-а-х! І майже відразу з страшним хропінням Йоганн пускає мене в попку струмінь сперми, частина якої проливається назовні, документуючи успіх моєї творчої діяльності. І фактично відразу Генріх починає поливати свіжої спермою зі свого брандспойта Ленку, а Фріц виливає свій вміст мені в рот. <br> Після чого обидва не спали братика церемонно дякують нам, причому мене особливо, «за майже материнську турботу про наш милому брат Йоганна» (нічого собі у них мамочко!). <br> Поважні м'ясники прощаються і зменшуються, тягнучи на плечах неосудною Йоганна. І це німці - культурна нація! <br> Ми з Оленою підмиватися і сходимо в залу. Нас зустрічають дружний регіт і оплески. Підлий Курт протрансліровал мої паси над полеглим Йоганном на екран, і всі, хто був внизу змогли помилуватися сексом Снігуроньки з зомбі. Мені назустріч Сільвія тягне свіжого кавалера і, цілуючи мене на ходу за вушко, шепоче <br> - Ти - принадність, поки ти там перекидалися, ніхто не піднімався в залу, навіть з бару прибігли, тебе зараз на сувеніри порвуть. Тільки от той, схоже, буде першим. <br> Дійсно, крізь натовп піднімаються в нумер парочок і претендентів на мене один проштовхується вельми активно, настирливо і цілеспрямовано, кидаючи по дорозі кілька купюр фрау Дорт, і мало не закидає мене на плече < br> - Я був першим у черзі на цю фройлян! <br> Ого, це якісь вітчизняні обертів! Але аналізувати лексикон мого кавалера колись, він летить, як бик, я ледь не падаю. <br> - Люб'язний пан, нам сюди, чотирнадцятого! <br> Трохи не проскочили. І трахкав б він мене прямо біля стінки в коридорі, конфуз б вийшов, ми ж все-таки в установі культури відпочинку, а не на рейв-фестивалі на Казантіппе (бачила років зо три тому ще з чоловіком, наш заклад відпочиває). <br> Ну, ось ми й дома. <br> - Здрастуй Анечка, давно не бачились! <br> Я тихо сповзає вздовж стінки на підлогу. Схоже, я сплю. І надто багато випила. І даремно дивилася так порнухи кожен день. Так буває тільки в кіно, і то вельми не найкращому. Я вже обслуговувала своїх студентів, свого завкафедрою, причому все це протягом тижня. Але тиждень ще не зовсім закінчилася, а переді мною милий Толік, Сніговий Барс, мій колишній чоловік ... Так не буває. Таке враження, що мене продали в публічний будинок прямо в рідному По-ську. <br> А цей негідник відверто мною любується. Потім наливає з сифона на столі холодної води. <br> - Освіжити. <br> Дбайливо піднімає мене і як давним-давно бере моє обличчя в долоні і з цікавістю вивчає. Потім відстороняється, сідає на ліжко і жадібно розглядає з боку. <br> Я, хоч і зашарілася вся, як юна гімназистка, вперше побачила член, вже мимоволі і професійно приймаю позу посексуальнее, починаю поправляти зачіску, як би ненароком рухати стегнами. <Br > - Як ти гарна! Та ти народжена дівкою! Сподіваюся, ти не образилась? Тому, що такий ти мені подобаєшся особливо! <br> - Не образилась, котик, це амплуа мені теж більше всього подобається. Але я сподіваюся, ти сюди прийшов не виключно заради ностальгічного побачення конкретно зі мною? <br> - Ні, я тут проїздом до Швейцарії, наша команда збирається піднятися на Монблан з французами. Ну а тут вирішили долучитися до згубного впливу Заходу. Заходжу і бачу до болю знайому попку, піднімається з трьома велетнем. Думав, привиділося. Сів холодного сьорбнути, дівчинку вибрати, тут ця трансляція з твоїм бенефісом. Плани були великі, так що я всі твої родимки перерахував і впізнав. А заодно побачив, що ти, виявляється, приховувала багато таланти. <br> Я знову рдею. <br> - Так вийшло, милий. Тим більше, що ти мене свого часу сексом не балував, от і добираю. <br> - Вибач. <br> Бачу, що ситуація напружує нас обох і знаходжу найпростіший вихід. <br> - Гаразд, котик, ти прийшов до дівчаток, зволь, обслужимо з усім старанністю, розслабся. <br> ходою манекенниці підходжу до нього, в піруети розв'язую шнурки стрінгів і звільняються з них, далі щедро вивалюють йому під ніс вміст ліфчика. Він це бачив не раз, але нехай згадає. Тепер устає він, а я звично стягують з Нег