імался дуже непогано. І слава Богу, що він вже роки три як не носить свої горезвісні гірські вуса і бороду сколола би мені. А так, зачіпаючи підборіддям клітор він його дуже навіть приємно лоскоче. Ось це гоління! Треба Толю заохотити. Прошу його розвернутися, і коли сизо-червона мета виявляється над моїм личком, починаю її смоктати і подрачівать. <br> Він почав раніше, а я вмію краще, так що для продовження банкету дозріває одночасно. Тепер стаю перед ним левретки. <br> - Милий, а сюди не хочеш? - Невинно посміхаючись, поплескував себе за моєю прекрасною молочно-білої пружною та округлої попці <br> - Оупс! А можна? <br> - Милий, ти не з дружиною вдома, а з повією в борделі. Тут все можна! <br>  - Все? <br> - Звичайно, будь-який каприз за ваші гроші. <br> За лобі екс-дружина пробігає знайома гримаса, явно щось задумав. Але поки він прилаштовується до моїй попові і починає бурові роботи. І досить непогано. І де він з цим раніше був? Дурень. <br> А Толик розійшовся, шурує своїм поршнем в моїй дупі, як ніби протягом усіх років нашого шлюбу тільки цим і займався, дзвінко ляскає мене після попа, цікавить, які мені, лише повія, з його хуем в моїй дупі. Повідомляю, що набагато краще, ніж без хуя і прошу не відволікатися. <br> Він довбає мене з належним ретельністю, я б сказала, з вогником. Я відповідаю взаємністю і встигаю кінчити на пару разів більша, ніж він. <br> Відпочиваємо, він знову вивчає альбом, розпитує мене про те, що було після розлучення природно переходить до мого переходу з доцентів в повії. Коротко розповідаю йому свою історію і додаю, що якщо б мене сюди не продали, варто було б продатися самої. Добре мені тут. Найцікавіше, що його мої виливи явно заводять. Але заводить та інше. Того, то сталося далі, я від нього зовсім вже не чекала. Продовжуючи вивчати мої запас, він раптом поцікавився: <br> - А всі ці твої наряди тут, або в загальному гардеробі видають? <br> - Та ні, в основному тут. <br> - А можна подивитись? <br> - Звичайно ! <br> Оглядаючи мій вельми скромний блядскій гардероб та інші аксесуари, він задумливо вимовляє <br> - Цікаво, а як би воно мені пішло? <br> Ось це думка. А, правда, як? По-новому дивлюся на свого відставного Аполлона. Фігура у нього спортивна, але він не перекачано, цілком стрункий для своїх майже сорока, і ось вже років зо три по країною примхи видаляє із тіла всю рослинність. <br> - А спробуй! <br> Вражаюче вправно мій Толечка вбирається в мій початковий гардероб , виданий ще Кларою тиждень тому, вільні танкетки (я очманіли, коли він примудрився вопхнуть свої ласти сорок другого розміру в мої туфельки тридцять восьмого, прямо сестра Попелюшки), чіпляє чорну перуку, а потім явно зі знанням справи сідає за туалетний столик і накладає макіяж . Ліфчик він заповнив парою силіконових імітаторів, що залишилися від якоїсь дівчинки з маленькими грудьми, Ого! А адже дуже здорово, його підлогу лише кадик видає, та заширокі плечі. А так, добре, що я тепер і лесбіянка! <br> - Ну як? <br> Я тільки ковтаю повітря, хоча, здавалося б, мої пригоди повинні атрофовані центри подиву в моєї нещасної голові. Нарешті частково приходжу до тями. <br> - Ну, таких великих дівчаток у нас ще не було, я думаю, візьмуть! <br> - Правда? <br> - Перевір! <br> - Щас! Ось цього чорного дядька, якого ти тут догоджати, я тут бачив в ролі охоронця. Його можна запросити? <br> - Я ж казала - будь-який каприз за ваші гроші. <br> Викликаю за телефоном Готліба. Він з'являється і, блискавично зорієнтувавшись, цікавиться, як звуть чарівну чорноволосу фройлян. <br> - Віра! - Гордо представляється чарівна чорнява фройлян і демонструє себе приблизно тими ж рухами, якими я рекламувала йому себе. Оупс! <br> А мій колишній благовірний бадьоро дріботить до Готлібові, треться об нього з вправністю матерів повії. Хапає за руку і тягне до ліжка, по шляху спритно сунувши йому в кишеню пару купюр. Отримавши папірці, Готліб розслабляється і отримує задоволення. З широкою усмішкою привітній він сідає на ліжко, чарівна чорнява фройлян Толя, тобто Віра, спускає з нього брюки і труси і починає робити мінет з вправністю, яка у мене, наприклад, з'явилася не відразу. Я в шоці, як каже один відомий візажист невідомого статі. Але, колись. Вони там граються, а я? Підходжу до цієї солодкій парочці і приєднуюся до Толі-Вірі. Знаряддя Готліба починає приймати звичні загрозливих розмірів, і я з сумом усвідомлюю, що зараз це багатство буде призначений не мені. Точно! Ця наволоч, мій колишній чоловік, остаточно увійшовши в роль повії, стає у колінно-ліктьову позицію і заклично шльопає себе по дупі. Ось так, клієнт завжди правий. Але Віра тягне за руку й мене: <br> - Кіся, дай пісю! <br> Та скільки завгодно! Віддаю свою дірочку у владу його мови. Віра-Толя пристрасно віддається Готлібові (це з його то елденью