і паралельно дуже славно догоджає мене. Але в голові інше. Ну, гаразд я потрапила у вир, а от що з ним щось сталося? І не ці чи знов виявившись його таланти стали причиною нашого розриву? А я то думала! Але ж він стільки років був і цілком нормальним мужиком ... <br> Міркування перериває левиний рик Готліба і тоненький бабин вереск Віри. Вони кінчають. Оба. При цьому Віра виробляє мовою в моїй дірочки щось таке, що кінчаю і я. Готліб запитливо дивиться на нас, Віра наостанок вилизує йому анус, член та яйця, а потім відпускає. Надівши брюки, чорний гігант повертається до своїх обов'язків. Ми лежимо без сил. <br> - І як це розуміти, ВІРА? <br> - А ось так, Лотто. На які я гранти по-твоєму докторську захищав? <br> - Так, але ж ти був натуралом? Я ж знаю! <br> Розповідь Толя був на рідкість пізнавальний, він цілком гідний пера (Див. у рубриці «А в попку краще» оповідання «Віра»). Так ось що він робив, коли я стажувалася в Пітері. І ось що за гранти отримував «від Форда». М-да! Ось це сімейка у нас була. Дві повії! А розійшлися адже на грунті обопільної сексуального незадоволення. Ситуація - мрія для психотерапевта. <br> Тепер ми обидва (або обидві) всі знаємо один про одного. І це зближує, хоча я, поклавши руку на серце, зовсім не має наміру поки пропонувати відновити порушеннях шлюб, а з слів Анатолія зрозуміло, що і він не збирається поки рятувати викрадену красуню-дружину із борделя і намагатися повернути її в лоно сім'ї. Просто зараз кожен з нас добре розуміє іншого, і ми обидва знаємо, що нам зараз потрібно. Дуже ніжно пестить один одного, цілуємо, я називаю його (ні, її) Вірою. Я зараз люблю її як Віку, Ирку або Сільвію. І вона мене також. Тільки на відміну від інших моїх подружок їй не потрібен страпон, в неї свій пістолетик. І ми по черзі задовольняємо один одного. <br> Спочатку я на прохання Віри наділу страпон і поимела її в попку. Це порушило її, і вона, не виймаючи відстебнути страпон з себе, трахнули мене за тією ж адресою. Потім ми смоктали один одному, а потім вона ще раз поимела мене вже в класичній місіонерської позі. Після чого глянула на годинник, збігала в душ ... і повернувся Анатолієм. Цмокнув у щічку, хазяйськи провів долонями по всіх моїх достоїнств <br> - Поки, Кіся! Ти мою адресу знаєш, я твій тоді теж, пиши! <br> - Поки, ти теж, якщо що пиши. А то приходь, обслуг. <br> - Обов'язково. <br> І він іде. А времечко то вже якесь! Пора жетони здавати. Нашвидку прибирати і тут помічаю підозрілі плями на свіжій шовковою простирадлі. Оглядаю себе. Так ось з чого у мене з ранку все всередині нило! <br> Розквітла за вікнами акація, <br> Радіє вся моя сім'я. <br> У мене сьогодні менструація - <br> Отже, не вагітна я. <br> Так ми співали ще під студентстві. Але я гарна, дівчинці 28, а вона з мужиками про власний циклі забула. <br> Дізнавшись про моєму стані, фрау Дорт дає мені відгул на тиждень. І чого в цей час робити? Придумала, буду писати мемуари, або, скажімо, записки. Та «Записки повії». І псевдонім візьму. До речі, друге ім'я мого благовірного мені дуже подобається. Буду Вірою. <br> <br> P.S. Через тиждень мене посеред ночі розбудив дзвінок фрау Дорт. Всіх російських і українських «матрьошок» посадили в закритий мікроавтобус, Курт сів за кермо і кудись нас повіз. Вже в дорозі ми дізналися про те, що німецька поліція спільно з Інтерполом вийшла на слід фірми, що поставляють дівчаток з Росії та України в німецькі борделі, і нас тимчасово евакуюють. Здається в Амстердам. Може бути, я про це коли-небудь напишу. <br>