Прокидаюся з відчуттям чогось дуже приємного і давно забутого. Відчуття не минає. Щось з далекого дитинства. Через двері, яку я закрила нещільно, стелиться пісня. Жіночі голоси ніжно виводять повільну, трохи сумну мелодію. Так, це ж під неї вчора роздягалася Іра.
- Love you till I die ... Це включала мама замість колискової, коли я була зовсім маленькою ... Але зараз я дізнаюся голоси співаючих - цей же Сільвія з Шамоні співають під гітару. Здорово. Забігаю до моїх угорським подружкам. Сільвія влаштувалася на ліжку в халаті на голенькі тіло і грає, Шамоні підспівує, схиливши їй голову на плече. Не перериваючись, ваблять мене. Сідаю і намагаюся підтягувати. Як гарно. Ось пісня закінчується, і Сільвія починає другу. А це я знаю краще, тільки по-русски у виконанні Киркорова. Хоча в оригіналі та жіночими голосами - куди краще. Так, недарма кажуть, що рімейк - це коли береш чужий шедевр і поганих його по-своєму. Зате можу підтягти
- Не було смутку, просто йшло літо,
Не було розлуки місяць за календарем ...
Доспівували на дві мови, дівчинки аплодують мені, я їм.
-Дівчата, а що це було?
- Баккара, іспанський дует
Пригадую, на екрані телику в "Ранкова пошта" кружляють у танці дві жінки - блондинка в чорній сукні і брюнетка в білому. Але це ж було так давно ...
- Чому ж давно? До цих пір співають!
І дівчинки заводять третю пісню. І знову красиво і трішки сумно. Слухаю з насолодою. Закінчивши спів, Сільвія дме на пальці правої руки.
- Давно я не грав, мозолі зійшли. Лотта, а ти не граєш? - У мене колись були експерименти в цій області. Правда, мозолі теж зійшли, і граю я явно гірше моєї талановитої подруги, але можна спробувати. Беру інструмент.
- Я несла свою біду по весняному по льоду ... - Тепер дівчата слухають і намагаються підтягувати, а я веду. Ми добре будуємо один одному, виходить дуже гармонійно. Заходять Іра і Олена.
- Дівчата, можна? - Цікавляться пошепки. Сідають. Лена підспівує - у неї приємне сопрано. "Біда" Висотський теж завершується загальними оплесками. Відпочила Сільвія повертає гітару собі і тепер співає щось завзяте по-угорськи. Шамоні їй підспівує. Потім він вже по-англійськи виконували і виконують не менш бравурну пісеньку про морячка. Це, виявляється, теж з репертуару Баккара. Поки вони співають, починаю гортати кинутий на туалетному столику фотоальбомчік Сільвії.
Ось моя найулюбленіша мадьярка в красивому синьому платті і синіх танкеточках позує перед об'єктивом, демонструючи заодно свою чудову попку.
А от її цілує і лапа в цьому платті якийсь пан і вилизує їй дірочку, а потім Сільвія смокче його член і дає йому стоячи, сидячи і лежачи самим різним чином.
А ось це явно зроблено давно. Вона тут зовсім юна, худенька, груди ще не до кінця оформилася. Волосся незвично Блондинисті, коротко пострижені.
І ця юна дівчинка з таким милим безневинним особою (у Сільвії завжди на личку приголомшливе ангельське вираз) обслуговує одразу двох велетнем, спочатку роблячи їм мінет, а потім даючи в дві дірочки одночасно. Однак у неї була бурхлива молодість!
Дівчата доспівали. Як приємно починати день з такого концерту. Звідки ж такі пізнання в іспанському-то?
- Ми два сезони відпрацювали в Картахені і Сантандере, - повідомляє Сільвія. - Там було здорово. До речі, там теж були росіяни дівчинки. - Це цікаво. Але пора снідати. Розбігається, щоб привести себе в порядок, і зустрічаємося вже за столом. Дівчата діляться враженнями про минулої ночі. Оксана, Олена і Іра хвалять наш заклад. Тут їм сподобалося більше, ніж у їхніх попередніх борделях.
- Тут хоч до повій по-людськи ставляться, починаєш згадувати, що ти жінка, а не тільки верстат ебальний, - констатує Олена. І тут же починає хлюпати носом, згадуючи "красу" свого попереднього закладу. Люся і Марго, що сидять по сусідству, роблять самі енергійних заходів для того, щоб вона розслабилася і отримала задоволення. І тут хтось розсовує мої стегна і починає з великим знанням справи язичком догоджати мою дірочку. Як мило! Хто ж це? Ах, Віка, пустунки, давно не бачилися в ліжку! Ну, поїли, тепер можна і пустувати. Даю колезі довести мене до оргазму (в цьому їй допомогли дві інші Грайливу - Іра і Сільвія, що пестять мої грудей), після чого ми швиденько ретіруемся в найближчі зручні квартири. До Ірке. І тут починаємо розважатися в ліжку. До нас приєднується Інесс, і ми близько години возімся зі сміхом, вереском і жагучими стогонами. І тут мене наздоганяє дзвінок від фрау Дорт.
- Лотта, дитинко, спустись, є робота!
Ось це так, до вечора, начебто далеко, що ще за робота-то? Спускаюся.
- Попрацюєш на виїзді, - господиня повідомляє. - Зараз швиденько переберися, клієнт прислав тобі костюм. Хлопчики тебе відвезуть. Працюєш дві години, потім тебе заберуть назад.
Ого, та мені надано високу довіру. Лотта виходить із в'язниці майже на волю! І що ж за вбрання мені надіслали? Ага, клієнт хоче горняшечку! Він прислав коротень