Добре, Лоттхен, дуже добре! У тебе прекрасні ворота! А як там чорний хід?
Ого, ще жодного разу не скінчив, а уже третю дірочку йому підставляй! А прийдеться ... Злазь зі столу, закинувши на кут ліву ніжку, нахиляюся. Welcome! Запрошення прийнято. Хазяйський член лізе в моє грішну попку. А вона, між іншим, нічим ще не змазана! Добре, хоч його член добре змащену в моєму піхву. Ой! Ой, ой! А він задоволений!
- Ах, яка дірочка, вузенька! Лотта, ти берегла попку для свого господаря?
Чому б не сказати людині що-небудь приємне. Брешу, що звичайно берегла. А він розійшовся. Зуби вишкірив, гарчить чогось, вже й сорочку скинув, жарко йому. Але як ебет, негідник, який кайф доставляє провиненої горняшке! Я вже сиджу на столі на колінах і щосили підмахували. Анал мій давно зволожити. Знаходить солодка знемога. Ось зараз, ось зараз точно закінчу! Все, кінчаю. Зі стогоном і сльозою. А йому ну хоч би що!
Ось тільки ебаться на кухні стоячи йому все-таки вже не подобається. Переміщаємося в затишну спальні, де щосили палає камін. Але жарко від цього не стає. Жарко від того, що мій повелитель розвалився на канапі, а я своєю попою обробляю його член. До речі, переміщалися ми сюди, не перериваючи своїх невинних розваг. Хто б бачив
цю льотку-Єньків! Але тепер повний комфорт і захоплення. Я упирався руками за спиною в софу, періодично пестячи клітор, і нанизують на цей пружний кол, як жук на шпильку. Він притримує мене за попу і, взриківая від почуттів, щосили користується її. Пан раптом вирішив знову увійти в парадний вхід. Його член прямує в мою зачекався печерку, яка вся свербить від нетерпіння і насувається передчасної кончини (в хорошому, звісно, сенсі). Все, зараз знову закінчу, а-а-а-ах! Цього разу він, нарешті, теж скінчив. Я спітніла від цього секс-марафону, і мені милостиво запропоновано звільнитися від фартушках і боді. Тепер я залишилася у панчохах туфлях, мереживній комірці і рукавичках. Спітніла. Гола. Повія повією. У такому вигляді сиджу перед каміном, гостинно розставивши ніжки (необхідно весь час показувати товар обличчям) і вже по другому разу роблю мінет мою барабудос. При цьому лівою рукою подрачіваю йому, а правою пестять собі груди. Йому це теж подобається.
- Давай, давай дівка, працюй, повія, смокчи член пана свого
Мені відповідати колись і нічим, рот зайнятий. Працює.
- Лотта, в ліжко!
Слава богу, нарешті ми лежимо. Він прилаштувався ззаду, для зручності підняв
мою праву стегно і з розмаху увійшов в мою кицьку. Кілька хвилин ми обидва, пихкаючи, старанно працюємо. Він радісно мене довбає, я працелюбно підмахували. І, схоже, я на порозі нового оргазму. Але спочатку, виявляється, потрібно пограти в коней по іншому. Тепер мені знову запропоновано попрацювати пізденкой. Він лежить милостивий, а я знай собі, поскачу! Здається, клієнт дозріває. Я це відчуваю буквально нутром. Саме там все більше набухає і твердне її народне надбання. Той самий
хуй, про який мріяла лінива горняшечка. Він дозрів. Я знову сиджу перед каміном, а розпусний бородань кінчає мені в рот і на обличчя. І мені, до речі, це подобається. Все, облизував так перейнявся мене член начисто, і клієнт сам жене мене в душ.
- Пора, Лоттхен, зараз за тобою приїдуть.
Тільки-тільки де як наводжу себе в порядок, і з'являються Отто з хитавиці. Прощаємося. Клієнт наостанок суєт Отто ще декілька кредиток, пояснюючи, що це премія фройлян Лотте. Мабуть, не маючи ілюзій з приводу моїх конвоїрів і побоюючись за долю цієї премії, він тут же при нас телефонує фрау Дорт, розсипаючись в компліментах з приводу "Цією юної пустунки Лотто" і повідомляє про цю надбавку.
Особа хитавиця висловлює явне страждання. Зрозумів, сволота! На мене знову накидають плащ і майже стусанами знову заганяють в машину. Але на цей раз я хоч встигла розглянути респектабельний двоповерховий будинок явно старої забудови. Знову я в машині затиснута між мужиками. Ну що, додому?
- Зараз поїдемо за ще одним викликом. Тут добре впоралася. Тепер побудеш "граничний" в іншому місці, - повідомляє качок. До колишніх реквізитами мені тепер видають ще й мереживну наколку у зачіску і біленькі мереживні подвязочкі до панчохам.
- Готуйся до роботи, сучка! - З цими словами качок запускає мені в дірочку вібратор і врубують його. А то мене попередній клієнт не розігрів! Але робити нічого. У таких ситуаціях рекомендується розслабитися і отримати задоволення. Що і роблю. До фіналу нашого шляху я вже тихенько скінчила, викликавши черговий "утішний" коментар дорогого росіянина. При цьому солодка катування закінчилася тільки після того, як шофер знову сходив до клієнта і повернувся, давши сигнал заходити. І знову мене впихнули до дому, не давши до ладу озирнутися.