напівсидячи, напівлежачи. Я сідаю до нього на коліна і намагаюся полоскотати язичком у вусі, але він притягує мою голову і взасос цілує. Добре, падлюка, цілується!
Розстібають на ньому сорочку, а він у цей час шустренький звільняє свій агрегат. Ого! Ось вже, що виросло, то виросло! Таке і в рот узяти не соромно. Хоча, не будь у мене практики останніх днів, задихнулася б! Починаю з усім ретельністю обробляти мого годувальника.
Він все більше міцніє, наливається. Ну, ось зараз! Ні. Він вирішив розігріти свою горняшечку. Милий. Він ніжно-ніжно вилизує мою кицьку. Я млею. Коли я вже майже готова, мені знову пропонується взяти в рот. Будь ласка, з нашим задоволенням. Ось тільки штани геть! Його немаленький член стає зовсім монументальним.
Чудово. А тепер маленька Лотта хоче поскакати, мій хлопчик, на твоїй конячці. Сідаю йому на коліна і з усім старанністю насаджувати на цей чудовий оргазмомейкер. Раз за разом.
Ага, сподобалося! Давай, давай! Батюшки, він вирішив, що мої чарівні рожеві ніжки втомилися. Мене ставлять на карачки, і тепер мій хлопчик має мою дірочку ззаду. Тільки яйця шльопає по сідницях. Клас! Дуже добре! Дас іст фантастіш!
Кінчаємо одночасно. На брудершафт, так би мовити. Без зайвих умовлянь знову беру в рот цей чудесний член. Він заслужив мій мінетік. Облизувати, обсмоктують, лоскочучи його язичком, насаджувати горлянкою. При цьому лівою рукою балую свою шпаринку. Знову кінчаємо. І ... все. Як у Попелюшки наш час вичерпано. Ніжно прощаємося. За мною заходить Отто, а мій славний любовнічек, його звуть Ульріх, знову при мені дзвонить фрау Дорт і найвищим чином оцінює мої старання, не забувши про розміри сплаченої за мене суми. На вулиці замість Фольксвагена мікроавтобус. Дверцята зрушується і в салоні крім хитавиця я знаходив Сільвію і Ирку. У них з під плащів визирають білі халати, на колінах високі білі клобуки медсестер.
- Переодягайся! - З цими словами качок суєт мені в руки такі ж аксесуари. Скидають плащ і форму покоївки і під відвертими поглядами Отто і дорогого співвітчизника переоблачаюсь. Від колишнього костюма на мені лише панчохи і туфлі. Вже на ходу поправляю макіяж. Виявляється, нас замовили на вечірку в поліклініку. Тамтешнім ескулапам мало своїх сестер, хочуть ще й нас. Так, значить попереду груповуха. Це весело. Сек'юріті веде себе пристойно, не лізе лапати, видно, Сільвії соромляться, адже вона вільна, може і поскаржитися. Качок намагається з нею загравати словесно, але улюблена подруга робить вигляд, що не розуміє. Nem tudom! Він замовкає. Зате всю дорогу ми зубоскалити з Отто. Качок явно не розуміє німецького і тому сумний. Сам винен, щоб спілкуватися з дівчатками з дорогого імпортного борделя, потрібно багато і добре вчитися! І не викаблучуватися! Приїжджаємо і після вже звичною церемонії догляду шофера виходимо. Йдемо гусаком. Попереду Отто, позаду качок. За сходами піднімаємося до входу, проходимо напівтемний вестибюль, де на нас сонно вирячився місцевий охоронець і потрапляємо в яскраво освітлений хол, прикрашений серпантином і кульками досить дивною конфігурації. Ай да добрі лікарі! Вони ж надули гумові рукавички і презервативи! Гримить музика, якась незнайома мені група з грубим баварським акцентом виконує щось життєрадісне про старому кладовищі. Музику заглушає вітальний рев клієнтів. Ого, скільки їх! В основному молоді хлопці, але серед них і кілька цілком зрілих мужчин, а також дідусь-Айболить, який оглядав нас в суботу. Ну ось, з свіданьіцем. Отто і качок откланіваются, попередньо випивши гостинно запропонованого коньячку, а ми тут же опиняємося з усіх боків охопленими чоловічою увагою. Тутешні лікарі явно не сподіваються на зір, і кожен прагне досліджувати наші принади на дотик. Втім, поки все в рамках пристойності.
- Милі фройлян, чи не може хто-небудь з вас надати допомогу стражденному терапевта?
Айболитя розступаються, і на оглядовому кріслі бачимо здоровенного чолов'яга, сумно дивиться на свою промежину. Першою реганірует Сільвія, яка, запозичивши по дорозі стетоскоп, з личком турботливою матусі відважно кидається рятувати цього смертельно хворого.
Ось вона з серйозною міною намагається щось прослухати в районі його ширіньки. Ах, там член! І він не встає! Процесу ніхто не заважає, ця парочка звичайний трах перетворила на подання. Сільвія, зберігаючи звично-невинне вираз обличчя, приступає до минету. Як вона його полірує кінчиком язичка! А тепер губками!
Під впливом чар і язичка Сільвії член її пацієнта явно оживає. Його дбайливо прослуховує стетоскопом добра медсестричці і вирішує, що оральну фаллотерапію необхідно продовжити. Знову ніжні ручки охоплюють стовбур, а досвідчені губки і трепетний язичок нашої мадьярочкі відновлюють свої паси.
Так, хворому набридло заробляти пролежні на жопі в оглядовому кріслі, а Сільвії нагинатися. Пацієнт забирається на столик і стає на коліна. Зовсім один
пальцем у піхву
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-06-22 01:10:41
Страница: 1