для мене шоу закінчується. Пора працювати. Хто-то чемно бере мене під руку і веде в окремий кабінет. Ух-ти! Та це ж гінекологія!
Мені запропоновано влаштуватися на гінекологічному кріслі, де клієнти - їх двоє - з явним знанням справи обстежують мої дірочки візуально і тактильно, після чого до моєї глибокої радості і здивування ніжно і наполегливо починають обробляти їх мовами. Вау! Я вже готова на все! Вже зовсім! Хлопчики, бачачи, що я течу, теж у захваті. Ну, звичайно, я вже знаю, що моїх німецьких колег, скільки не лижі, вони не надихнули. Адже вони працюють і все. Немає в них творчого підходу до професії.
Як можна швидко звільняю їх інструменти і надаю відповідну люб'язність. Одному ротиком, іншому ручками, потім навпаки. Ну ось, ми квити. В обох агрегати в повній готовності, стоять на 12.00! Один з них сідає на тапчан, і я насаджувати на нього своєю кицькою, другий, не чекаючи особливих вказівок, входить у мене з чорного ходу. Поїхали! Ой, вони мене ще й пестять! Ви мої ніжні! Ну, постараюся на благо братської німецької медицини. Якийсь час ми втрьох жваво сопім, зітхає, постогнує, скавучав. При цьому я від усієї душі насаджувати на настільки гостинно підставлені члени, а хлопчики допомагають мені потужними фракції. Ось вони пріусталі, відпочивають, а я працюю. Будь-який каприз за ваші гроші! Їх члени стають усе твердіше і більше, вони все більше напружуються, а я теж ось-ось полечу. Все! Летимо разом! Якийсь час розслаблено зависав прямо на їх стягується на очах поршнях. Ось уже попа вільна. Другий вислизнув з щілинки. Сповзаю. Чмокнув мене вдячно в обидві щічки, хлопчики знімають презіка, і я без всяких нагадувань вилизують їм члени і яєчка. Вони цього цілком заслужили.
Пошарпавши мене на прощання по сиськи і піськи ця парочка видаляється, але її тут же змінює наступний сластолюбець. Цьому захотілося екзотики. Звелівши мені залізти в оглядове крісло, він прилаштовується стоячи. При цьому його знаряддя вже коштує не гірше, ніж у попередників. Віагрою зловживав, чи що? Не знаю. Не цікаво. Тому що це знаряддя починає поперемінно проникати то в мою пісечку, то в попові. Та як вправно! Вдячно постогнували, а він має мої обидві дірочки практично одночасно. І знову без слів. Шкіриться, сопе і ебет. А мені соромитися нічого. Спочатку постогнували потихеньку, а коли хвиля кайфу знову починає огортати з головою репетую, не стримуючись Його це явно заводить не менше, ніж моя гарячкова робота попою. У проміжках між своїми стогонами чую чиї-то еще. Видно за стіною обробляють когось з моїх милих подружок. Маніпуляції цього Айболита, врешті-решт, приводять мене до найсильнішого оргазму, а він, насолодившись моєю передпокою і заднім ганком, проникає ще й на горище - член виявляється у мене в роті і тільки тут, десь за межами гланд бурхливо розрядиться. Захлинаючись намагаюся щосили очистити ротиком і цей член. Судячи по зусиллю сопіння, мої труди оцінені належним чином. Завершивши мінет, мій годувальник убуває, похваливши наостанок мої сиськи і дупу.
Схоже, там за дверима чергу. Тут же увалюються ще троє. Але нам, блядями, не звикати. У фрау Дорт я отримала гарну практику груповуха. І відразу в три дірочки мене вже мали не раз. І арійці, і слов'яни. Ці для розігріву спочатку вирішили любити мене стоячи. Один сидить на столі, і я роблю йому мине, другий проникає в мою хлюпають від частого вживання кицьку ззаду, а третьому я дрочил рукою. Всі задоволені, у всіх явно в наявності прогресуюча ерекція. Ось вона досягає апогею. Ось тепер пора. Я знову сиджу, точніше, поскачу на двох членах, а третій скаче у мене в роті. Руки добрих докторів пестять моє гаряче тіло. Потім вони міняються, але мені вже все одно. Коли трахкають в усі дірки трьома здоровенними хуямі, хіба важливо щасливою дівчині, чий саме з них у пізді, чий в дупі, а чий в роті? Все одно добре! Тільки ніжки мої бідні вже втомлюються. Після завершального кола, коли всі ми кінчаємо до обопільного задоволення, я з тихим стогоном падаю на підлогу.
Боже, як вони галантні. Мої лицарі беруть свою вірну повію і тягнуть в цілющий душ, де дружно її обмивають (не забувши підміни і самим), витирають простирадл і, підтримуючи під Локотков, доставляють назад в хол до столу. Наша поява зустрічають оплесками. За столом народу явно менше, не бачу я і Сільвії. Ірка абсолютно гола за столом в оточенні двох велетнем, мабуть, хірургів, які активно за нею доглядають, підсипаючи на тарілку і наливаючи в келих, а попутно лапая. Щаслива дівчина цвіте як троянда в літній день. Настільки ж гостинно пригощають і мене. Поступово проходить втома. У цей час увалюються ще одна група цілителів, що несе на руках знову ж таки абсолютно голу і явно затраханную Сільвію. Очі її напівзаплющені, губи оскали у безглуздій посмішки, вона явно не може звести ноги, а з почервонілих анальної дірочки (взагалі-то зараз - диріщі) стікає прямо на підлогу і носильників бел