І виповзаю вдруге вже у всій красі.
Тільки встигаємо зібратися, двері відкриваються і з'являється бос. Єдін в трьох особах: двоє молодих і міцних і один поважний сухенький (але теж цілком міцний). Все в строгих чорних ділових костюмах. І все явно з берегів Великої Жовтої річки. І справжній бос все-таки, напевно, один - поважний вузькоокий ветеран. Піди, ще пам'ятає Конфуція, або, вже точно, Мао Цзе Дуна.
Стоїмо безладним строєм, а нас пильно вивчають три пари китайських вічко-щелочек. Черних. Безпристрасно. Пронизливих. І під цими поглядами якось не тягне демонструвати свої принади і вроджену сексуальність. А панове, надивившись, Підходимо ближче. Мамочко скаче навколо них, як собачка, віддано чекаючи вказівок. І мовчить. Ого, добре вони тут всі схопили.
Ну ось, а тепер і нас хапають. Стариган діловито, як досвідчений ветеринар або кінський баришник обмацує наші, так би мовити, кола, дивиться зуби, Олену несподівано підтинає ребром долоні під коліна, але та дивом не падає. Господар схвально хитає головою.
От і моя черга. Суха холодна долонька лише злегка швидкоплинно стосується самих кінчиків сосків, стегна, поплескував за моїми булочкам, а потім несподівано спрямовується до моїй дівчинці і досить професійно її вивчає зовні, а потім і зсередини. І хоча мені зараз чомусь страшно дуже, куди страшніше, ніж у той перший день, коли Клара пояснила мені, куди і в що я влипли, я раптом почина зрадницьки підтікати. Китаєць знову хитає головою, хмикає, і палець, тільки що побував в моїй пізді, розсовує мої губи і зуби, а нервово-паралітичний погляд пітона-вбивці вдумливо досліджує мій рот.
Уф-ф-ф, відійшов, тепер Іркіна чергу. Її він лапа вже іншою рукою і знову, поширив в її бутончіке лізе пальцем їй в рот. А палець маслянисто поблискує! Ай да Ірка, теж не втрималася! А адже зблідла, коли цей упир до неї підійшов ...
А потім нас по черзі заганяють у просмотровий кабінет і один з молодих китайців вже в білому халаті прискіпливо оглядає наші дірочки і бере експрес-аналізи крові.
Ну ось, огляд закінчений. Наш пан, нарешті, злегка разлепляет свої зведені в ниточку губи і щось бурмоче невиразно одному з молодих співвітчизників. Той щось по-голландськи каркає матусі. Мадам Ван Тромп з нізвідки витягує щось, вельми нагадує амбарний книгу. Китаєць пробігає послужливо відкриту сторінку і вперше проявляє людські емоції. Його брови виразно піднімаються, морщачи і без того зморшкуватий лоб, і він кілька оторопіло оглядає славну збірну матрьошок із закладу фрау Дорт. Помахом пальця бос підкликає шанобливо отползшую мадам Ван Тромп і знову щось шелестить. Шелест тут же знаходить тіло в каркання молодому перекладача. Мадам кулею зникає і майже відразу повертається з рулоном давешніх касових чеків. Бос вивчає їх. Вдруге здіймає брови і вже відверто усміхається. Ось це зубки у нього ... Будь-який жеребець здохне від заздрощів.
Втім, усмішка людожера тут же гасне. Пальчик, не так давно колупатися в моїй кісоньке, тиче в список, а оченята-приціли свердлять Неньку.
- Лотта, Лізхен, вийдіть вперед.
Виходимо. Наш пан киває явно з почуттям глибокого задоволення. Знову разлепляется амбразура його рота. А каркання перекладача явно м'якше.
Мадам Ван Тромп рожевіє від ніяковості, зображує щось схоже на кніксен і дякує господаря. Це навіть із моїм незнанням місцевого прислівники зрозуміло. Новий шелест і нове каркання. Після чого Мадам звертається до нас:
- Дівчата, ви молодці, господар вами дуже задоволений. Можете йди відпочивати. Лота, Лізхен, зі мною.
Ну ось, "Штірліц, а Вас я попрошу залишитися!" А ми-то навіщо? Втім, тут же все стає зрозумілим, вшістьох ми вирушаємо у VIP-кабінет, і Мамочка особисто заштовхує нас в душ помитися.
- Дівчата, пан Лю і його молоді колеги хочуть, щоб ви їх трошки розважили. Будь ласка, потерпіть, у них кілька екзотичні смаки.
Ага, китайці-то нас ще й не трахкали! Тут же нагадую Ірке:
- Пам'ятаєш, що Фань розповідала?
пишні голі дружини
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-06-22 00:29:00
Страница: 1