члени мені більше до смаку, мусульманські, або немусульманські. Не люблю брехати і поступатися принципами, тому кажу правду - звичайно ж, мусульманські. Від них набагато довше кайф.
Відповідь вірний. Кайф мені продовжують до немислимих прикладів. Але всі хороші колись кінчають. І ми втрьох теж. Стоячи на колінах, біла рабиня вилизує милостивим панам члени, яйця, анус до блиску, допомагає панам одягтися і, облапанная наостанок, прощається з ними.
Знову спускаюся вниз вже в чорному.
- Лоттхен, дитинко, ти, кажуть, вирішила перебиратися до турецького бордель? - Цікавиться фрау Дорт, коли я здаю їй виручку і отримую пару жетонів. Матусі, тільки не це! Кидають господині в ноги, цілу руки і переконую, що у мене і в думках такого не було. Видно, ці Стерво все-таки вирішили перемістити мене ближче до своєї історичної батьківщини і чого щось наговорили господарці. Щоб переконати її в моїй лояльності, обережно залазив їй під спідницю, благо за стійкою мене і всього, що нижче бюста фрау Дорт, не видно. Ось це так, а матуся-то наша трусики НЕ підчіплює! Лиха старенька! Починаю чаклувати язичком в нірці господині. Її тон стає все більш милостивих, одна рука гладить мене по голові. Ось вона судорожно стискає ноги, і я захлинаюся в її виділеннях.
- Іди, доню, працюй, я вірю тобі! - Напучує мене господиня.
Як ні в чому не бувало, вибираюся з за стійки, підправляв помаду на губах, інше - нормально. У залі - дим коромислом. Кишать пристойно одягнені клієнти і майже голі дівчинки. При цьому мій приклад з кокошник припав до смаку. І тепер українські дівчатка прикрасили себе хто намистом, хто вінком зі стрічками, Віка спустилася в чорній шапочці магістерської з квадратним верхом і пензликом, у Ренати навколо голови вінцем зав'язані товстелезні коси під Брунгільдою, а Марго красується в розстебнутому гусарському доломані, являючи клієнтам свої сісечкі і животик, прикрашені пірсингом. Втім, я на їхньому тлі виглядаю нітрохи не гірше. До мене тут же під'їжджає якийсь панок, торкає за руку і тягне до сходів нагору.
- Мій пан запропонує дівчині випити?
Панок покірно веде мене до бару, де пригощається разом зі мною лікером, бере з собою пляшку шампанського, і ми йдемо до мене. Клієнт на подив коректний, він не лапа мене прямо на сходах, до чого я вже звикла. Лише ввічливо притримує під руку.
У номері представляється
-Мене звуть Франц, хотілося б знати ім'я юної фройлян.
- Лотта, мій пан.
- І що вміє Лотта?
- Все що завгодно пану Францу.
Пану Францу спочатку завгодно розглянути фройлян Лотто з усіх боків. А не могла б фройлян роздягтися посильніше? Пригадую недавній досвід з військовими і намагаюсь його відтворити. Роздягаюся і попутно демонструю Францу всі свої принади в самому тісному контакті. Залишившись в самих панчохах, сідаю йому на коліно і ніжно, але енергійно пестити про нього і промежини, і грудьми. Панок розімлів, в штанини відчувається пожвавлення і напруга. Так, дозріває. Цілу його в лобик і швиденько розстібають ширінку, ось і він, наш членик! І ось його щастя в моїх руках. А тепер в рот.
- Подобається, любий?
- М-м-м-м!
Мінетік від Лотто всім подобається! Зараз, пан Франц, ми його губками, язичком, ручками, ось так. А тепер ще й грудка, таке пробували? Франц мліє, мало не пускаючи бульбашки від захоплення.
А тепер ми на цей чудесний член натягну ось цей витончений презерватив, ось так, ротиком, подобається?
-Мій пан може лягти, Лотта все зробить!
Цьому ледарю явно того й треба. Він лежить у позі курчати тютюну, а маленька Лотта працелюбно гарцює на його поршні. Франц починає, нарешті, обережно пестити мої груди, живіт і лобок. І на тому мерсі! А я сама розважся. Ось так, глибше, сильніше, глибше, сильніше, швидше! Ну ось, Лотта вже майже готова для щастя. Стривай, не кінчай, побудь зі мною! Ну ось, молодець, хороший хлопчик. І сам скінчив, і мені добре ... Втомився, ах бідний.
Знову пестять мого Франца. Йому сподобалося, коли я м'яко скольжу по ньому оголеними грудьми, животом і промежину. І він не проти нового мінета. А хто ж проти? Ну ось, знову оживає. При цьому, поки я смокчу, цей збоченець з палаючими очима досліджує мої фотографії. Особливо його вражає мій перший секс з Готлібом. А чи не можна запросити цього пана? Дзвінок вниз дозволяє дізнатися, що можна. Готліб зараз прийде. А чи не може фройлян Лотта переодягтися в такій же чорне вбрання, як на фото? Фройлян перевдягається. Знову я в чорному боді і панчохах. На прохання клієнта кручуся перед ним, як на подіумі, демонструючи себе і свої особливі пам'ятки з різних ракурсів то сидячи, то стоячи, то лежачи.
Входить Готліб.
Франц дико вибачається за турботу і цікавиться, чи не могли б гер Готліб і фройлян Лотта повторити те, що він бачив в альбомі в особах. Він добре заплатить.
Фройлян Лотте все одно, з ким трахатись, робота така, а гер Готліб популярно пояснює, що він, на відміну