Ну, що ж, беремо ручкою, починає подрачівать і обережненько, кінчиком язичка по головочке, по уздечечке, вниз, до яєчкам неголеним в сивого заростях (ох, волосня б не наковтатися, раскашляюсь - весь мінет нанівець!). Повертаємося вище, вище, вище, оп! А тепер ще пройдемося з-а-а-амим кінчиком язичка, ще разок! А тепер попестити його губками, за щічку, язичком по колу, тепер губками вперед-назад, вперед-назад, вперед-назад! По-о-ось! Піднісся черв'ячок, наливатися почав, чудово! Продовжимо наші паси. Хоч від болю в анусі відволікає. Подрачіваем його, подрачіваем (ось здивувалися ми, вивчаючи історію мови на першому курс, коли Федір Маркович, орел наш, повідомив, що слово це, "дрочити", нині сленгове, раніше означало всього-на-всього "пестити").
Ого, та у цього спадкоємця Цинь Ши-Хуанді і, правда, жезл. Вже не знаю, нефритовий чи ні, але не хуевий! Він вже в глотку проситься!
Ой, що це, так не можна, я ж зайнята! Щось тоненьке і невагоме починає лоскотати мою надчутливу зараз кісоньку! Ось вона, катування китайська!! З нею я взагалі забула про свою пошматованій бамбуковій розпіркою дупі. Моя дівчинка зараз лопне, я вже кінчаю! Ні!! Вже скінчила! Поскуліваю від сильного оргазму, стискаючи стегна, і продовжую ссати й дрочити священне скарб мого повелителя.
Що, мій бог бажає, щоб рабиня випустила його нефритовий жезл. Смутно відчуваю, що розпірка, нарешті вийнята з попи чиєїсь доброї рукою. Попу змащують чимось рідким і липким, після чого я прилаштовують його туди, куди і слід було - на той самий жезл. Сухенький лапки боса на стегнах задають темп, а я легко поскачу на його піку. Анус розширено бамбуком до меж газопроводу "Дружба", змазаним таємничої китайської примочкою, так що мені легко. Щоправда, не можу сказати, що приємно чи неприємно - після всього немає цього чудового почуття наповненості, яке я так за люблю анал. Але й не надто.
У невірному світлі свічки, яка так і продовжує стирчати з святая святих мадам Ван Тромп, бачу, як Іринкою навертає з двох сторін супутники нашого Майстра Йоди (саме цього вухатого персонажа епопеї Лукаса найбільше нагадує наш повелитель). Один з нефритових стрижнів снує туди-сюди в Іркіном анусі, другий - у губках. Ірка поскулівает від старанності, а китайці безпристрасно. Блин, з таким Вир
дівчині збивають целку відео
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-06-22 00:30:28
Страница: 1