А старий кат замість цього починає майстерно пестити кінчики моїх сосочків, матусі, що добре! І як хочеться чого-небудь хоч нефритового, хоч не нефритового в мою які скучили і іззудевшуюся дірочку. Хоч кактус! Спочатку потихеньку (раптом не можна), а потім все відвертіше починаю сама себе задовольняти пальчиками, не перестаючи стрибка на хазяйському члені. Ого, я його вже й відчуваю, і навіть десь в районі нирок!
Але в пісю то ти трахнешь мене, любий? Ну дуже треба! Крізь піт, заливає очі бачу, що і Іринкою бракує традиційності в сексуальних стосунках з найчисленнішою нацією у світі. Її дірочку, тепер вже відверто посміхаючись, лоскочуть обидва її жеребчика; і бідна дівчина стоячи рачки теж намагається сама себе догодити пальчиком. До речі, здається, в рот її раніше трахкав той, що зараз помагає її попку ...
Ой, але трахнешь ти мене сьогодні по-людськи, чи ні?
- Трахну, трахну, течії, шлюшки!
Матусі, прорвалося-таки ...
- Так, пане; будь ласка, пане, я буду Вам всемірно вдячна, мій пане.
- Іди сюди!
Піднімаюся на негнучких задніх лапках і деруся на ліжко, де вже милостиво розкинувся господар.
Ось це так! Адже з рота він витягував щось менше, і в попу вводив все-таки член, а не цю голоблю. І це все мені? Нарешті, я цілком заслужила такий чудовий нефритовий жезл. Майже як у того монструозної карлика в Німеччині. Ну, тепер-то моя кісонька налопався.
Тремтячи від збудження, плавно опускаюся на цей чудовий член. Ні, треба швидше. Ні, ще швидше. Я не можу, мені треба, навіщо він мене змастив цієї паскудством. Все це проноситься в мозку, поки я все більше форсують темп нашого сполучення, а заодно все глибше насаджувати на цей чарівний кол. Я вся обернувшись на одну величезну вагіну, яка просто зобов'язана зжерти цю апетитну китайську сирокопчену ковбасу ... або балістичну ракету? Не важливо, все одно, зжерти, і ще раз, і ще, і ще! Це вам за боксерське повстання, а це за КВЖД, а це за острів Доманський!! Затрахаю на смерть! Я вже давно нічого не розмірковую, очі напівзаплющені, волосся розкуйовджене, піт градом котить, і здається, замість тактовного вереску культурної китайської повії я видаю звичний рик еблівой російської бляді.
Раптом хазяїн легко вдаряє мене в піддамся, я як раз, нарешті, насадила на неї по самі яйця. Все всередині стискається і тут же відпускає, новий стрибок, і знову його кулачок врізається мені в піддамся, в той час як друга лапка старезного джедая ставить мені мною ж ухвалений божевільний темп. І так раз за разом. Я вже не помічаю цих стусанів, моя неймовірно гіперсверхчувствітельная дірочка отримує, нарешті, бажане задоволення. Ось тепер дійсно добре. А потім я міркую, що стусанів вже немає, але мій бутончік вже сам звично зціплює горезвісний жезл у своїй нижній кульмінації. Так ось чого домагався мудрий повелитель. І адже про цей східний фокус Фань розповідала І навіть якось показала, як її пізденка здатна сама затягнути в себе фалоімітатор.
Щось чую. А це ж я збро. А, ні, ще хтось. Так це Ірка. Вона теж щаслива, нарешті-то її деруть не тільки у зад, а й куди належить. І їй це явно подобається.
А мені-то як подобається, а зараз ще дужче, ще, ще-о-о-о-о-у! У цей самий мить патріарх китайського сексу без правил розряджається у мене. Я насаджений настільки глибоко, що якби його насіння вдарило фонтаном у мене з рота, я не здивувалася б. О-о-о-о-о-х, як добре!
Приходжу до тями. Мій пан лежить абсолютно умиротворено, лапки вздовж тушки. Погляд милостивий.
- Чистити мене, дівчинка!
Ого, вже девочка! Падаю ниць перед моїм повелителем і з усім ретельністю і ретельністю починаю вилизувати його геніталії, пах, анус, стегна, залиті нашими російсько-китайськими виділеннями. Повелитель покректує.
- Ти любиш ебаться!
Це явно констатація факту, але я послужливо підтакував.
- Так, пане!
- Хороших дівчаток потрібно заохочувати!
І слідом за цим чиїсь міцні руки обхоплюють мої стегна, а мій персик гостинно зустрічає ще один нефритовий жезл. Або яшмовий. Загалом, член. І хоча я тільки що отримала все, про що тільки може мріяти матерія німфоманка, знову починаю активно підмахувати, намагаючись "заковтувати" його, як навчив добрий дідусь, не припиняючи при цьому зачищати доброго дідуся язичком. М-да, а його таран знову став хробачком. Бідненький! Маленький! Дохленькій!