Продовжуючи зі всіх, що ще залишилися сил трахкати мого нового партнера, з власної ініціативи починаю ротиком вдруге пестити екс-жезл. Його щасливий володар лише по-батьківськи гладить мене по голівці і ублаготворено покректує. А жезл оживає. Точно оживає. А ось цікаво, чи зможу я його довести до, так би мовити, переможного кінця з урахуванням віку володаря і наших попередніх вправ? А не слабо доценту кафедри іноземних мов По-ського вузу кандидату філологічних наук Ганні Володимирівні так красиво трахнути клієнта ротиком, щоб це зрівнялася з її ж ротиком, жопою і пиздить? Перевіримо!
Мій задній візаві нерухомий, тільки дихає часто-часто, як пес на спеці і все сильніше стискає мої стегна, поки я люто на нього насаджувати. Бос, схоже, в прострації, він наспівує щось екзотичне, поки я ретельно обробляю його скарб язичком, губками і ручкою. Від нього багато в всю тхне розігрітим чоловічим тілом, і цей запах мене просто-таки виводить з рівноваги. Якщо зовсім недавно я вся була пиздить, то тепер я один суцільний рот, натягнутий на член. Ні, ще й ковтка. Ой, ні, рот з пиздить. Пізда теж дуже непогано взаємодіє з тим другим членом. Ой, здається зараз - особливо плідно. А зараз ще плідніше, ще, ще, ще ... А-а-а-ах! Той, що ззаду - розрядиться. І моя кісонька теж. Він ще в мені, але вже починає обм'якати і вислизати. Ну ось, втік ...
Ой, а дихати-то нема чим! Караул, китайці прорвалися!! Член в глотці! Ой, він вже біля легенів!! І далі залишки насіннєвого фонду нашого боса ріденьким фонтанчиком спрямовуються в мене. Швиденько поглинаю їх. І, вдруге очистивши головне надбання Китайської Народної Республіки, не стримуюсь і падаю. Всі. Поливайте мене чим завгодно, хоч скипидаром, але треба віддихатися.
Спалахнуло світло. Один з молодих китайців, той самий, що оглядав наші інтимні місця і, здається, той самий, на член якого я тільки що самозабутньо насаджувалося, відходить від вимикача і виймає недогарок з дірочки нашої Неньки. І явно вчасно. Далі молодь транспортує поважного метра постільної бізнесу в душ. Ми всі валяється в самих мальовничих позах, причому я і Ірка - ще й у самому непривабливому вигляді. Пітні, розпатлані, макіяж розмазав, особи в спермі. М-да.
Ні, не всі, Ненька встала і кудись дзвонить. Тут же з'являється трійка місцевих дівчаток, одягнених у білосніжні мініпереднічкі, чорні панчохи і танкетки, всі заходять в душ і виходять, допомагаючи поважним синам Сходу. Дідусю розташовують на дивані, молодь на ліжку поряд зі мною і дуже професійно роблять китайцям масаж.
Бос знову сіпіт по-китайськи, що тут же включає каркання перекладача. Мамочко вдруге біжить до телефону, і з'являється ще парочка масажисток - наші знайомі Гена і Рита. Вони легко підхоплюють мене з Іринкою й тягнуть в душ, відмивають, витирають насухо і доставляють назад в кімнату, де, розкидавши по вільних площинах, роблять масаж і нам.
Барі вже готові, одягнені і милуються цим видовищем. Їх масажистки убутку. Мамочко вже при параді і якось дивно дивиться на нас.
Ось бос щось транслює через перекладача матусі, вся трійця дружно шкіриться в доброзичливих усмішках й убуває. Мамочко спрямовується їх проводжати. Дівчата масажують нас, а ми млеем, не в силах рушити або щось сказати.
Повертається Мадам.
- Дівчата, ви - сама досконалість, ви геніальні, ви народжені для борделю. Вся ваша команда, але ви, Лотта і Лізхен, особливо.
- Danke, lieber Mutter.
-Це все, що я зараз у силах з себе видавити
- Але дівчатка, завтра ми прощаємось!
-?
- Ви були ЗАНАДТО досконалі. Завтра вас обох заберуть на індивідуальні вітрини. Сьогодні відпочивайте. Господар більш ніж задоволений. Ви похвалив і його, і його внуків. Доходи сьогодні вночі були в чотири рази більше звичайного. Мені удвічі збільшено платню. І це всі ви. Зараз дівчатка вам допоможуть дістатися до кімнат, відпочивайте до завтра. Так, вам залишили ось це.
У руці у неї знайома пляшечка з тим самим диявольським зіллям, від якого я, особисто, тільки відійшла. Мадам трохи мнеться, але потім не витримує.
- Дівчата, я не маю права цього просити, якщо бос дізнається, що порушено його наказ - сама піду в вітрину. Але якщо ви раптом захочете, коли відпочинете, вночі спуститися до бару ...
Ірка лукаво дивиться на мене, і я розумію, що точно захочемо ...
А поки Гена тягне мене, Рита Іру. У кімнаті я валюсь на не розібрану ліжко і провалююсь в сон, як у колодязь.
Пробудження було чудовим. Взагалі-то після роботи в ліжку я спала без сновидінь, а тут раптом наснилася Віка Семенова, яка як-то з'явилася тут, в Амстердамі.
- Я, - каже - за тобою скучила, кохана, приїхала сюди. І лізе до мене, ніжно цілує за вушком, пестить язичком, потім пестить сосочки, починає дрібно-дрібно цілувати шию, груди, живіт, невблаганно наближається до моєї незрівнянної трояндочки. І ось уже її хоботок спрямовується в мою печерку. Я починаю постановити від невблаганно Насування