Відчуваю не просто голод, а просто вовчий. Або крокодиловий. Я от також трахатись хотіла, коли китайці мене своїм збудником опрацювали.
Але те, що робить колега з Нідерландів, мені теж дуже подобається ...
- Гена, вечеря скоро?
- Через півгодини
Ах, півгодини! Тоді можна й розважитися. Дочекавшись першого піку насолоди і мало не роздавав при цьому Генін голову своїми гостинними стегнами, підводить і привертаю нову подругу до себе. Ніжно-ніжно пестить один одного, а потім я, згадавши наше з Сільвією улюблена розвага, добуваю з тумбочки улюблений двочлен, вводжу його в себе і в дірочку Гени. Починаємо грати в Тягни-штовхаючи, продовжуючи пестити, цілувати, лоскотати всі найчутливіші точки один в одного і, врешті-решт, кінчаємо дружно. Так би мовити, на брудершафт.
Ну от, пора і до столу. І я чомусь ну зовсім не здивована появою Іркі за столом. Причому в суспільстві Ріти, пялящейся на Іринкою з видом молодожона після першої шлюбної ночі. Видно, теж зайшла на вечерю покликати ... І зовсім я не здивована тим, що після вечері ми з Ірою опиняємося в барі в бойовій розмальовці, вкрай легко і невимушено одягнені.
Довго не затримуємося. Сьогодні клієнти з'являються явно раніше й у більшій кількості. Аншлаг, можна сказати. Схоже, не дарма ми минулої ночі трудовий піт і сперму проливали, пішла народна поголоска. І добре, і пора. А то ж ми з подругою перед виходом не забарилися використовувати щедрий подарунок господаря. А заодно мазнула наших нових подруг, он, стоять, стегнами елозят, у них розуму вистачило в стрінгах вийти, а піпочкі-то зараз їх ну дуже відчувають. Після мікстури. Ми розумніші, трусиків немає, тільки поясочки з панчохами. Иришка ліфчик начепила улюблений бордовий, а я не менш улюбленим чорно боді. Так що нічого зайвого в промежині немає. Або майже немає. Ось у мене, наприклад, явно волосок потрапив, гад, як він лоскоче. Зараз потік! Стою, на стойку спираюся, скарби свої демонструю. А Ірка на стільчику сидить, теж ноги розсунула, що твій циркуль. Візьміть, люди, користуйтеся! А то вже так ебаться полювання, аж зуби зводить!
І вони прийшли, ці користувачі. Хтось знімає мене, бачу, що подругу взяли під руку. А Гена просто повисла на певному джентльмена. Обвилася, розумієш, наскільки гнучка ліана навколо могутнього дуба. Лише б дуб не завалився.
Піднімаюся в нумер майже бігцем, швидше, швидше, пора! Заходимо. Ну, що тут до мого нового хую прироблені? Ого, прироблений міцний хлопець. Інтелігентний, в костюмі, краватці. Те, про що тільки може мріяти скромна мила інтелігентна дівчина в моєму обличчі.
З усім можливим поспешеніем починаю звільняти його від зайвих оболонок. Ну, навіщо тобі, милий ці піджак, туфлі й штани. А що у нас в брюках? Ну, що ж, це не шедевр, але цілком чесні чоловічі стандартні 15 см. Не все ж мені на всякі корали і нефрити потрапляти. Головне, щоб малий технічний попався.
Ой, не технічний. Плюхнувся на ліжко і чекає, коли його розважати почнуть за його гроші. Споживач хренов. М-да, оманлива зовнішність. Раз так, всі шмотки геть, член сюди.
Хлопець якось отетеріло дивиться за тим, як я гарячково викриваю його, буквально закидав на ліжко, стрибаю слідом і починаю найефективнішими і радикальними методами приводити його чоловіче достоїнство в вид гідний чоловіка. Ефективний метод - це язичок, радикальний - губки. А ще я його можу попестити своїми кришталевими сиськами. Дивись, дурник, це ж все тобі на цілу годину від доброї Лоти.
А тепер знову ротиком. Швидше, швидше, волосинку з клітора я вже зняла, але поки знімала - роздражнили себе ще більше. Діє китайська мікстурка, діє! Так, давай, за щічку, на язичок, губками, губками, за щічку ... Ну ось, порядок, можна кататися!
Стрибаю на його торчун і починаю стрибка. У-ф-ф-ф-ф-a Як там товариш Сталін зазначив з приводу звільнення Порт-Артура в 1945 році? Здається "Ми, люди старшого покоління, чекали цього моменту 40 років!" А я твого члена, милий, напевно, вік чекала. Або навіть тисячоліття!
Ой, як добре, угору, вниз, вгору, вниз, вгору, вниз ... Попутно вдосконалюю знову освоєну техніку "заковтнувши" члена своєї пісечкой. А це що за звуки? парубіяка витріщив на мене свої лазуровий очки і кричить на одній ноті, як буйвол. Але при цьому ручкою махає, мовляв, не хвилюйтеся, панночко, не переривається. А я зараз не перерву, навіть якщо мене на віжках відтягувати будуть. Голову відріжуть - інше буде далі трахатись! Ну, ось ще, ще, ще, давай! Ого, він, правда, дає, підмахувати мені почав. Ось так, це тобі не тюльпани садити, або там алмазами спекулювати! Давай, хлопчик, Трахни свою повію, їй це зараз дуже навіть потрібно! У-у-у-у-пс! Є! До речі, а презіка-то ми одягли? А то в Нідерландах у порядної дівчини в публічному будинку мас