Клієнт встає і рухається як зомбі. Весь час вирячився на мене. Що, не розглянув, поки ебалісь? Будь ласка, що на вітрині, то й магазині. Повертаюсь перед ним в звичному піруети, а потім допомагаю зашнурованих туфлі, застебнути штани і сорочку і зав'язати краватка. У хлопця трусяться руки, як при синдромі Альцгеймера.
Щоб привести його до тями наостанок лоскочучи язичком у вушку, пропоную випити. Він злегка очухівается дивиться вже більш осмислено, тицяє себе пальцем у груди
- Крістіан
Ага, невже ми вже дозріли для знайомства
- Лотта!
Він нічого не говорить. Ще раз дивиться мені в очі по щенячі, потім несподівано міцно цілує в губи і йде.
Ну ось, з почином. Наводжу себе в порядок і йду вниз. Хоч у мене і законний відгул, але не хочу я його використовувати. Виспалася, від'їлися, тепер мужиків хочу!
Попереду розорюється двері і з неї висувається задом істота в штанях, згинається в поклоні, цілує ручку. З-за дверей чую знайомий хохоток Іри. А її кавалер якось велично й розслаблено шльопає до виходу.
Ззаду скрип ще одою двері, цокіт підборів і ніжна ручка зліг стосується моєї грішної дірочки, і тут же викликає новий приплив бажання. Це що за провокація? Ах, Гена. Цього разу вона подібно до нас вже не ризикує вдягати трусики. Вона взагалі ризикнула одягти тільки туфлі. І ланцюжок з кулоном на шию. Браво, Гена!
Спускаємося в бар, а назустріч нам Ріта з клієнтом. На ходу показує на нього, а потім два пальці. Ого, вже другий!
У барі нас наздоганяє Іра. Вона пустотливо волоском зачіпає кицьку Гени, і та починає відверто себе пестити. Після Генін провокації в коридорі мене саму вже тягне на те ж саме, і я приєднуюся до колеги. Але попередньо трохи, злегка, самим кінчиком пальчика торкаюся її чудових пухких губок між ніжками, так що нагадують персик. Ірка знову хихикає і теж починає пестити себе.
До мене приходить безсмертна думка - пестити один одного, але тут нас розбороняти. Виявляється, тут вже чекають клієнти. І ми їм дуже підходимо. Особливо настільки відверто демонструючи свій темперамент.
Біля каси чую приголомшений шепіт Неньки.
- Боже, Рита, Лотта, Лізхен, Гена, що з дівчатками?
Потім розповімо. Тільки поебемся. швидше, Швидше, поки не почалося!
Але клієнта відвідує безсмертна думка - відзначити наше приємне знайомство шампанським! Чорт! У мене вже там все ізнилось! Але, клієнт завжди правий. Випиваємо по келиху шампанського, ще пляшку він прихоплює з собою, і ми, нарешті, спрямовується в моє затишне кубельце. Моїх подруг з їх клієнтами вже й слід прохолов. Теж квапилися. При цьому Гена так поспішала, що двері до ладу не зачинив, і з її нумерують несуться хтиві стогони. Ого!
Ну, от ми і на місці. Ура! Цього разу клієнт постарше, побрюхатее, підборіддям у нього штуки три, фізіономія кругла, червона, добродушна. Найбільше нагадує доброго кухаря з дитячих фільмів. Ну і що ми з ним приготуємо?
Особисто мені - будь ласка, член між ляжек, міцніше і достовірніше. І можна без хліба, як казав милий ведмедик Вінні-Пух. А цього так і тягне випити. Ні! Шампанське потім, а мені, милий, потрібно терміново знайти дещо дуже важливе в тебе в ширінку. Десь воно тут. Ага, ось, ось, таке важко не знайти з першого разу. Цілком пристойно. Витягаю його ковбаску, беру в кулачок і за звичкою починаю з поцілунку в головку. І в цей час у мене над головкою хлопок і тихе шипіння, на маківку, груди, спину капають крижані бризки. Дорвався-таки, паразит, до шампанського. І мені як дамі пропонує першою. О-о-о-ох, а коли ж ебаться-то?
Гаразд, за наше випадкове знайомство! Що? Мене звуть Лотта! Так! Шампанське мені подобається. Але Ваш, месьє (або точніше heer), член мене зараз займає набагато більше.
Але ображати привітного дядечка не можна. Хоче, щоб дівчинка з ним випила. Тим більше, що дівчинка нерозумно не відмовилася відразу, на відміну від її мудрих місцевих колег. Гаразд, сумісний. Стою на колінах перед моїм "кухарем", який сидить на ліжку з келихом. У мене теж келих в одній руці, а з іншої я при всьому моєму бажанні вже не можу випустити його член. Це мені. На закуску. Починаю по черзі дегустувати шампанське дітородний орган мого клієнта. І мені це чергування смакових відчуттів починає здаватися цікавим. Ви коли-небудь пробували шампанське з хуем вприкуску або хуй з шампанським впріхлебку? Рекомендую! Як мінімум нові відчуття з'являться. А може і сподобається!
А червонолиций heer (він пробелькотів, що його звати Крістіан), бачачи мої гастрономічні витребеньки, забув про недопите благородній напої і щосили вирячився. А що, тут є на що вирячитися. Знову ж таки, в міру спадання шампанського з келиха я все більше уваги приділяти можу його самої головної визначної пам'ятки. Мої вмілі губки, бойки язичок призводять цей чудовий рожево-лілово-бордовий агрегат у належну готовність. Та й шампанське діє ...
фото интим
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-06-22 00:36:47
Страница: 1